Dış Mekân Mobilyaları ile Serin Bahar Akşamları Daha Konforlu

Dış Mekân Mobilyaları Şık ve Konforlu Tasarımlarıyla Cumba Selection’da.

Cumba Selection’ın dış mekân seçkileri %15’e varan indirimlerle sizlerle. Bahçenizde size konforu yaşatacak bütün ürün gruplarını içeren bu seçkiler evinizin tarzını sevdiklerinizle paylaşacağınız serin bahar akşamlarında bahçenize taşıyacak. Dilerseniz kendi tarzınızı yansıtmak için ürünleri kombinleyebilirsiniz. Bununla birlikte bahçe koleksiyonlarımızı inceleyerek en şık mobilyaları tercih edebilirsiniz.

Sade tasarımlarıyla kanepeler ve hasır koltuklar kullanılan doğal renklerle dikkat çekiyor. Gri mat tonlarının hâkim olduğu bu ürünler her tarza uygun ve aydınlatmalar, puflar, salıncaklar, dış mekân aydınlatmaları, kırlentler gibi tasarımı tamamlayıcı öğelerle eşleştirilebilir. Evinizin konforunu sevdiklerinizle bahçelerinizde paylaşabilir, yazın son günlerinin tadını konfor içerisinde çıkarabilirsiniz.

Bahar akşamlarından bahsetmişken akşam yemeklerini unutmak olmaz. Barbeküler, barbekü aksesuarları ve servis masaları sevdiklerinizle paylaşacağınız en güzel akşam yemeklerinde sizlere eşlik edecek.

Sizler de yazın son günlerini konfor içinde açık havanın tadını çıkararak geçirmek istiyorsanız Cumba Selection’ın dış mekan mobilyaları sayfasını ziyaret etmeyi, %15’e varan indirimlerden faydalanmayı unutmayın.