Sezon Sonu İndirimleri ile Evinizde Şık Dokunuşlar

Cumba Selection’un sezon sonu indirimlerini kaçırmayın.

Yazı geride bırakırken yeni seçkiler raflarda yerlerini almaya başlıyor. Bu dönem hem bütçenizi korumak hem de evinize modern dokunuşlar yapmak için çok büyük bir fırsat. İşte sizler için Cumba Selection’un sezon sonu indirimleri!

Özellikle dekoratif ürünler dikkat çekerken rahatına düşkün olanlar için Harrison Koltuk kaçırılmaz bir fırsat. Rahat ve doğal tasarımıyla evinizin en güzel köşesinde yer alacak ve sizi konfor ile buluşturacak bu koltukta %15 indirim mevcut.

Ev dekorasyonunun vazgeçilmez öğeleri olan aydınlatmalar %15’e varan indirimlerle sizlerle. Uzun nikel fenerler dış mekân aydınlatmaları için dayanıklılıkları ve tasarımlarıyla tercih ediliyor. İç mekân için kullanabileceğiniz mumluklarımız ise metalik tasarımlarıyla her tarza uyum sağlıyor. Daha göze batan bir değişiklik arıyorsanız Yorkshire Orta Boy Avize salonunuza aydınlık ve zevk katacak bir seçenek olarak sezon sonu seçkimizde.

Evinize aydınlığı getirirken aynı zamanda dekoratif kaseler, kutular, vazolar ile yaşam alanlarınızı düzenleyebilir ve evinize renk katabilirsiniz. Mavinin en güzel tonlarını evlerinize taşıyacak olan vazolar özel olarak sizlere yazı anımsatması için turkuaz ağırlıklı olarak seçildi. Bitkilerinizin ve konsollarınızın vazgeçilmezi olan bu dekoratif ürünler çeşitli boyut alternatifleriyle her ev için seçenek oluşturuyor.

Ilık ve serin akşamlarıyla yaz sonu, ailemizi ve arkadaşlarımızı ağırlayabileceğimiz en uygun zamanlardan. Yaşam alanlarınızı organize edip sevdiklerinizi ağırlayabileceğiniz Parquet ve Châteaudun sehpalar da indirimde. Sehpalarla birlikte sizleri bekleyen akşam yemekleri ve davetlerin servis için olmazsa olmazı servis tepsi ve tabaklar da indirime girdi. Tasarımdan ve şıklıktan ödün vermeden, aydınlatma ürünlerimizle de renk uyumuna sahip olan mavi-beyaz renklerindeki bu ürünleri sezon sonu seçkisindeki tüm ürünlerle eşleştirebilirsiniz.

Sizler de bu fırsatlardan faydalanmak istiyorsanız zaman kaybetmeden Cumba Selection’un sezon sonu indirim sayfasını ziyaret edin.