Anneler Günü’nde En Özel Hediyeler Cumba Selection’da!

En önemli varlığımız olan annelerimize ne kadar hediye alsak da, onlardan güzel bir hediye bulmak tabi ki çok zor.  Bizi sevgileriyle büyüten, hayatımızı güzelleştiren, her zaman bizim iyiliğimizi düşünen annelerimizi mutlu edecek, yüzlerinde bir gülümseme yaratacak hediye seçenekleri ise Cumba Selection’da!

En özel anlarımızı ölümsüzleştirdiğimiz ve yüzümüzü gülümseten anılara ev sahipliği yapan fotoğraflar annelerimiz için ayrı bir öneme de sahip. Anneniz için önemli olan fotoğrafları daha da güzelleştirmek ve Anneler Günü’nde anlamlı bir hediye vermek isterseniz Cumba Selection Kemik Çerçeve tam aradığınız şey. Birlikte en sevdiğiniz fotoğrafınızı içine koyup her gün o anı annenize yaşatacaksınız. 

Annenizin güzelliğini her gün ona hissettirecek Shagreen Ayna Cumba Selection’da. Deseni ve rengiyle de her eve uyum sağlayabilecek Shagreen Ayna, annenizin evini daha da güzelleştirecek. Hem duvara asılabilecek hem de yerde kullanılabilecek efektif tasarımıyla da Shagreen Ayna annenizi çok mutlu edebilecek bir hediye alternatifi. 

Yaza yaklaştığımız şu günlerde annenizin evine stil katacak Sunrise Dekoratif Yastık Koleksiyonu en güzel armağanlar arasında olabilir.

Mumlar ise farklı renkleri ve tasarımlarıyla annelerimizin her zaman sevdiği ürünler arasında. Bellini, Mimosa, Lounge Bar, Cigar gibi farklı renkleriyle el boyaması porselen Bardak Mumlar, Cumba Selection’da annenize hediye edilmeyi bekliyorlar. El yapımı olarak üretilen ve 9 farklı esanstan istediğiniz seçerek annenize en yakışan kokuyu bulacağınız soya mumlar da Cumba Selection’da. 

Annenizin günlük hayatını kolaylaştırırken aynı zamanda güzelleştirmek de isteyenlerdenseniz farklı tabak alternatifleri Cumba Selection’da. Altılı Siyah Yemek Tabağı Seti, modern tasarımıyla annenizin evine farklı bir hava katmak için birebir. Klasikten şaşmayalım diyorsanız da çiçekli deseniyle Taupe 6’lı Tatlı Tabağı Seti, annenizin tadına doyamadığınız tatlılarını daha da tatlandıracak. Çatal Bıçak Koleksiyonu hediye etmek için en şık seçeneklerden Arianna 75 parça çatal bıçak serisi farklı renk alternatiflerine sahip.

En şık tablolarla annenizin evinin duvarlarını dekore etmek isterseniz Voyage en Photographie Serisi’ne mutlaka göz atın. Sandstone Çiçeklikler ile dekoratif heykeller kararsız kalanlar için çok ideal seçimler.

Annenizi sevindirecek dekoratif ürünlerden vazolara, tablolardan, fenerlere daha birçok farklı kategoride hediye seçenekleri Cumba Selection’da!

Annenizi sevindirmek için hemen tıklayın!