Dış Mekanlarınıza Rahatlık Katacak Sandalyeler Cumba’da!

Havaların ısınmasıyla beraber balkon ve bahçe sezonu da açılmaya başladı. Konfor alanlarımıza rahatlık katan, daha kaliteli zaman geçirmemizi sağlayan sandalyeler ise bu sezonun vazgeçilmez ürünleri arasında. Birbirinden şık ve rahat sandalyeler ise sizler için Cumba Selection’da!

Bahçe ve balkon sezonunu açmaya hazırsanız, gelin Cumba Selection sandalyelerine birlikte yakından bakalım. 

İlk sandalyemiz turkuaz rengiyle size eşsiz bir deniz manzarasını izliyormuşsunuz hissini verecek olan Copenhagen Sallanan Sandalye. Hem nostaljik hem de şık tasarımıyla Copenhagen Sandalye, bahçe ve balkon sezonunda huzurlu vakit geçirmeniz için tasarlandı.

Dekorasyonda ahşaptan vazgeçmeyenler için ise Amaze Teak Sandalye, Cumba Selection’da. Ahşap dokusuyla sizi doğanın içinde hissettirecek olan Amaze Teak Sandalye; bahçe, havuz başı ve teraslarınızda uzun yıllar size eşlik edecek bir ürün.

Modern tasarımlı ürünler arayanlardansanız sizin için de seçenekler sandalye koleksiyonumuzda yerini almış durumda. Şeffaf tasarımı ve farklı renk seçenekleriyle Kartell Victoria Ghost serisi sandalyeler yaşam alanlarınıza modern bir hava katacak. Aynı zamanda yenilenebilir polikarbonat hammaddeden üretilen Victoria Ghost serisi sandalyeler ile doğanın korunmasına da katkı sağlayacaksınız. Yine dünyaca ünlü Kartell’in Masters Serisi de estetik ve sağlam yapılarıyla dış mekanlarınıza ayrı bir hava katacak sandalye alternatiflerimizden.

Dış mekanlara uygun kumaşıyla Ofelia Kollu Sandalyeler ise bahçelerinizde kullanım için birebir. Beyaz rengiyle de yaşam alanlarınızda sizlere saflığı ve temizliği hissettirecek Ofelia Kollu Sandalyeler Cumba Selection’da sizler bekliyor.

Birbirinden şık ve farklı tasarımlara sahip sandalyeleri yakından incelemek için tıklayın!