Sevdiklerinizi Ağırlarken Yaşam Alanlarınızı Organize Edin

Şık sehpalar evinizin dokusunu değiştiriyor…

Sehpalar oturma gruplarımızın vazgeçilmez öğelerinden. Çok çeşitli kullanım alanlarına sahip olan bu ürünler evinizin en güzel köşelerini süslüyor ve sizin hayal gücünüze göre kullanım alanları çeşitleniyor. Cumba Selection’ın sehpa seçkileri zevkinize göre sayısız tasarım seçeneği sunuyor. Sevdiklerinizi ağırlamak ve yaşam alanlarınızı organize etmek ise sizlerde!

Ahşap sehpalar daha klasik bir tarzı yansıtıyor ve doğanın renklerini taşıyor. Ahşap, eskitme ahşap sehpa seçenekleri dekorasyonun en güçlü öğelerinden ve oturma gruplarınızdaki vazolar ve aydınlatmalar ile bir bütünlük sağlıyor.

İşlevsel bir tasarım arayanlar için yan sehpalar vazgeçilmez aksesuarlar. Her zaman elinizin altında bulunmasını istediğiniz başucu kitaplarınız, saatleriniz, gözlükleriniz, cüzdanlarınız yan sehpalar üzerinde organize edilebilir ve çekmecelerde saklanabilir. Tasarımdan ödün vermeden modern tasarımlara kavuşmak artık mümkün.

Sizler de Cumba Selection’ın sehpalarını inceleyin ve evinizin tarzına, zevkinize uygun en güzel tasarımlara %15’e varan indirimlerle sahip olma fırsatını kaçırmayın.