Mum ve Mumluklarımız ile Küçük Dokunuşlar, Büyük Değişimler

Yanmadığı anlarda bile görüntüsüyle bizleri rahatlatan mumlar, evlerin en güzel aksesuarları arasında. Renk renk tasarımları, rahatlatan kokuları, nostaljik yanıyla her zaman evlerin bir parçası olan mumların en güzel halleri şimdi Cumba Selection’da!

Koleksiyonumuzun en dikkat çeken ürünlerinden bir tanesi ise Ralph Lauren imzalı Amalfi Coast Mumlar. İncir yaprağı, cassis, galbanum ve sarışın ormanlar aromalı kokusuyla evinize ferahlık katacak Amalfi Coast mumlar, tasarımıyla da evinizin havasını değiştirecek bir aksesuar olacak.

Cam hazneli Lilies Mumlar ise kategorinin öne çıkan bir diğer ürünü. Camın zerafeti ve Cumba Selection’ın çizgilerini bir araya getiren Lilies Mumlar, şık tasarımıyla evinizin dekorasyonunu tamamlayacak bir dokuya sahip.

Farklı seçeneklerle birçok farklı mumluk da Cumba Selection’da sizi bekliyor. Doğanın izlerini taşıyan Brindille Mumluk da onlardan bir tanesi. Brindille Mumluk’ta yer alan ağaç ve yaprak figürü içindeki mumunuz yandığında sizi bir kamp sandalyesinde oturup doğayı dinlediğiniz anlara götürecek. 

Modern tasarımlı ürünlere evinizde yer veriyorsanız, mumluk koleksiyonumuzda tam size göre bir ürün de var. Abbracciaio Mumluklar,  sadelikten gelen şıklığı ve farklı renk seçenekleriyle modern dekorasyonları tamamlayacak bir mumluk. 

Klasik severler için ise Swan Şamdanlar Cumba Selection’da yerini almış durumda.

Modası hiçbir şey geçmeyecek gümüş tonuyla öne çıkan Swan Şamdan, uzun yıllar evinizde size eşlik edecek. 

Ben klasik tarzda ama modern dokunuşlu bir mumluk arıyorum diyorsanız da, Fontainebleau Şamdanlar bu isteğinizi tam olarak karşılayacak. Klasik Fransız tarzına modern dokunuşlar yapılarak üretilen Fontainebleau Şamdanlar zamansız bir tasarıma sahip.

Daha fazla mum, mumluk ve şamdan seçeneklerimiz için sitemizi ziyaret edin, evinizde küçük dokunuşlarla büyük değişimler yaratın!