Sevgililer Günü’nde Sevginizi Güzelleştirecek Hediyeler

14 Şubat’ta çiftlerin en büyük hediyesi birbirlerine verdikleri sevgileri olsa da, bu özel günde bu sevgiyi güzelleştirecek hediyeler de her zaman bir mutluluk kaynağı olmuştur.

Her zaman sizleri düşünen Cumba Selection’da da Sevgiler Günü’ne özel hediye alternatifleri yerini aldı. Mutluluk verecek tasarımları ve özgün çizgileriyle bu Sevgililer Günü’nde sevgilinize şık bir sürpriz yapmaya hazırsanız hediye alternatiflerimize yakından bakmaya başlayalım.

Beagle Yazı Masası aksesuarı erkek arkadaşınızın ya da eşinizin tüm çalışma anlarında yanında olmanızı sağlayacak bir hediyelik olarak For Him koleksiyonumuzda öne çıkıyor. Çalışmaya kısa bir ara verdiğinde masada gözüne çarparak yüzünde bir gülümseme yaratacak Beagle Yazı Masası aksesuarı sizi ona hep hatırlatacak. 

Sizi gülümsemeyle hatırlamasını sağlayacak bir diğer hediyelik grubumuz ise Voyages En Photographie Tabloları serimiz. Farklı fotoğrafların sade ve şık bir tasarımla çerçevelendiği bu serimiz sevgilinizin göz zevkine hitap ederken, sevginizi ona hatırlatacak.

For Her serimizde ise yaşam alanlarını güzelleştirecek farklı hediye alternatifleri bir arada.

Göze çarpan ilk hediye alternatifi ise sevginin göstergesi ve 14 Şubat’ın vazgeçilmezi çiçekleri sevginizle birlikte yaşatacak Orsay Gümüş Vazo. Şık Gümüş dokusu ve derinliğiyle dikkat çeken Orsay Gümüş Vazo, Sevgililer Günü’nde sevgilinizi çok mutlu edecek bir hediye olacak.

Romantik bir akşam yemeği planlıyorsanız, bu akşam yemeğini daha da güzelleştirecek bir hediye alternatifimiz de var. Fontainebleau Karartılmış Şamdan, tüm yemeklerinizde size Sevgililer Günü’nü yaşatacak bir duyguya sahip. 

Birlikte mutlu anlarınızın fotoğraflarını güzelleştirecek Abbott çerçeve ise aşkınızın şahidi olmak için sizleri For Her koleksiyonumuzda bekliyor.

For Her serimizde sevginizi güzelleştirecek daha birçok hediye arasında bardak mumlar, sedef vazolar, deri fenerler, şık mumlar ve mumluklar, çay fincanları, yemek tabakları ve çatal bıçak takımları ile dekoratif çiçekler alternatifler arasında yer alıyor.

For Him serisinde ise tablolar, içki aksesuarları, masa saatleri, biblo ve heykeller, kum saatleri, gazetelik ve kartlıklar, şemsiyelikler, dekoratif objeler gibi birbirinden şık seçenekler bulunuyor.

For Him ve For Her koleksiyonlarımızdaki hediyeliklere göz atın, sevdiklerinize güzel bir sürpriz yapın!