Evinizin Tarzını Konforla Yansıtın: Dekoratif Yastıklar

Evlerinize renk katarken rahatlığın keyfini çıkarın.

Dekoratif yastıklar ev dizaynının vazgeçilmezleri olmalarının yanında sağlık açısından da önemli bir rol üstlenmekte. Kapalı alanlarda daha fazla vakit geçirmeye başladığımız bugünlerde sırtınızı ve belinizi destekleyecek olan bu yastıklar ve kırlentler birbirinden şık renk seçenekleriyle Cumba Selection’da.

Yatak odalarınızla ve oturma gruplarınızla kombin yapabileceğiniz yastıklar kare ve dikdörtgen seçenekleriyle her boy mobilyaya uyum sağlamakta. %100 keten yastıklar evinize doğal bir dokunuş katarken viskon-polyester, pamuk-polyester yastıklar sizleri yeşil, turuncu, lacivert, lila gibi birçok renkle buluşturuyor.

Kırmızı tonlarını seviyorsanız ve yaşam alanlarınıza canlılık katmak istiyorsanız Teddy ve Peacock kırlentler tam sizlere göre. Sunrise seçkisi ise adı üstünde, güneşin ışıltısını salonlarınıza taşıyor. Geometrik şekilleriyle Celine ve Clarance kırlentler klasik tarzı benimsemiş olan herkesin evinde isteyeceği tasarımlara sahip. Daha sade tonlarda, konforu ön plana çıkaran antrasit ve bej renkte yastıklarımız da sizler için Cumba Selection’da.

Sonbaharın en güzel günlerinde konforunuz ve göz zevkiniz için Cumba Selection’ın sizler için hazırladığı dekoratif yastıklar seçkisini ziyaret etmeyi unutmayın!