Aradığınız En Özel ve Şık Bardaklar Cumba Selection’da!

Mutfağımızın güzelliğine güzellik katan bardaklar, hem kullanışlı hem de şık tasarımlarıyla her zaman ayrı bir yere sahip. Vitrinlerde özenle saklananlar, aile yadigarı kristaller, uğurlu kupalar ve daha niceleri…

Üzerine çok düşünmesek de, bardaklar aslında hayatımızın tam merkezinde.

Cumba Selection bardakları da özel anlarınızda yanınızda olmak, evinizi güzelleştirmek, lezzete şık bir dokunuş yapmak için düşünüldü ve tasarlandı.

Güne renkli bir başlangıç yapmanız için Multicolar Çay Setleri, farklı renklerdeki tabaklarıyla enerjinizi yükseltirken çayınızı keyifle yudumlamanızı sağlayacak. Çocuklarınızın da seveceği bu renkli tasarımlar kahvaltı masalarınızı daha neşeli bir hale getirecek.

El yapımı Bahar Bahçe serimiz ise hem evde hem de ofiste kahve molalarınızda ruhunuza çiçekler açtıracak. El yapımı olması nedeniyle de farklı ebatlar da ve formlarda olan serimizin her bir ürünü aslında size özel olarak üretilmiş durumda.

Modern dokunuşlu ürünler her zaman olduğu gibi tabi ki yine Cumba Selection’da!

Trama Bardak serimiz, modern tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak. Klasik bardaklarının yanınıza modern bir dokunuş yaparak mutfağınızın havasını Trama serisiyle değiştirmeniz çok kolay olacak.

Cumba Selection’ın birçok farklı kategoride bardaklarına ve sürahilerine göz atmak için sitemizi ziyaret edin, aradığınız o özel bardaklara tek tıkla sahip olun!