Hem Duvar Dekoru Hem Tamamlayıcı Aydınlatma

Kışın gelmesiyle beraber her zamankinden daha fazla aydınlatmaya ihtiyaç duymaya başladık. Hem iç hem de dış mekanlarda geçirdiğimiz zamanı kaliteli hale getirmenin temeli de ortama uygun dekor ve tamamlayıcı aydınlatmadan geçiyor. Biz de iç ve dış mekanlarınızı hem dekoratif hem de istediğiniz şekilde aydınlatabilmeniz için Cumba Selection Aplik Koleksiyonumuz ile karşınızdayız.

Cumba Selection Aplik Koleksiyonumuzda’da; aydınlatma ihtiyaçlarınıza özel tamamlayıcı çözümler getirerek, evinizin de dekorasyonuna uyacak seçenekler sunmak için tasarım dünyamızdaki seçenekleri geniş tutmaya çalıştık. Her zevke hitap edecek koleksiyonumuzda kendinize uygun bir seçenek de mutlaka bulabileceksiniz.

Eğer klasik mobilyalar tarzınızı yansıtıyor, yaşam alanlarınızı bu doğrultuda dizayn ediyorsanız Klasik Fransız tarzına modernlik kazandıran dünya markası Misen Demeure aplikler ile Cumba Selection’da tarzınıza uygun bir aydınlatma seçeneği sizi bekliyor olacak.

İçinizi açacak renkler ve çiçekleriyle Kartell aplikler hem aydınlatmanızda tamamlayıcı bir rol oynayacak hem de enerjinizi yükseltecek.

Farklı tarzı ve güçlü duruşuyla sizi 1800’lerin İngilteresinde gibi hissettirecek Eichholtz aplikleriyle farklı, modern ve klasik bir tarza sahip olacaksınız.

Nikel, pirinç, metal gibi birçok malzemeden üretilmiş olan bu dekoratif aplikler sıra dışı tasarımlarıyla evlerinize tarz katarken misafirlerinizin de estetik zevkine hitap edecek ve çok dikkat çekecek.

Cumba Selection’ın evinize ışık ve yeni bir tarz katacak dünyasını keşfetmek için hemen aplik ürünleri sayfamızı ziyaret edin ve bu renkli dünyayı evinize taşıyın!