Kadınlar Günü’ne Özel Anlamlı Hediyeler

Hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan, bizlere ve geleceğimize ilham veren bütün kadınların Kadınlar Günü’nü Cumba Selection ailesi olarak kutlarız.

Cumba Selection’a ilham olan kadınlara özel, eşinize, annenize ya da arkadaşınıza alabileceğiniz anlamlı hediye alternatifleri sizler için yerini aldı. Bu anlamlı günde hayatınıza dokunan kadınlara alabileceğiniz hediye alternatiflerimize yakından bakmaya başlayalım.

Bugüne özel bir akşam yemeği planlıyorsanız, birbirinden şık ve sade Caravane tabaklar, Giada‘nın zarif servis aksesuarları ve Messardıere’nin Antik Gümüş Şamdan, yemeğinizi daha da güzelleştirecek hediye alternatifleri arasında.

Evinizin her köşesinde görmek isteyeceğiniz dekoratif objeler ve heykellerin yanı sıra birlikte yaşadığınız anlamlı anlarınıza ait fotoğrafları daha da anlamlı kılacak birbirinden farklı modellere sahip çerçeveler de yine Cumba Selection’da!

Güzelliğini ve anlamını hiçbir zaman yitirmeyecek hediyelerden birisi olan çiçekler içinse farklı modellere sahip saksılar, vazolar ve çiçekliklerle bu anlamlı hediyeyi ölümsüzleştirebilirsiniz.

Geleneksel Türk halıcılığına modern dokunuşlarda bulunan Cumba kilim koleksiyonu ile birbirinden şık dekoratif yastıklar da benzersiz hediye alternatifleri arasında yerini almakta.

Hayatınıza dokunan kadınlara alabileceğiniz en anlamlı hediyeler Cumba Selection’da sizleri bekliyor!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel anlamlı hediyeleri için HEMEN TIKLAYIN!