Sonbahar Akşamlarınıza Barbekü ile Lezzet Katın!

En Güzel Barbekü Setleri ile Ziyafete Hazır mısınız?

Sevdiklerimizle evimizin bahçesinde geçireceğimiz serin sonbahar akşamlarının vazgeçilmezi olan barbeküler gerek sağlamlıkları gerek kullanışlı yapıları ve kullanım kolaylığı ile Cumba Selection’da yerlerini alıyor.

Dünyanın en iyi barbekü sistemlerini geliştiren Monolith ile sağlıklı ve lezzetli akşam yemekleri sevdiklerinizle paylaşılmak üzere sizleri bekliyor. Yüksek sıcaklıklarla etlerinizi mühürleyebilir veya düşük sıcaklıkta tütsüleyebilirsiniz. Monolith her çeşit tekniğe uygun! 2,5-3 kg kadar kömür ile 24 saat boyunca aktif kalabilen bu barbeküler ile akşam yemeği boyunca taze yemekler hazırlayabilirsiniz. Etin tadını kaçırmadan tütsülü bir aroma elde etmek istiyorsanız Monolith Barbeküler tam size göre.

Bununla birlikte barbekü yaparken ihtiyacınız olan tüm aksesuarları da Cumba Selection’ın barbekü seçkisinden edinebilirsiniz. Ortam aydınlatmaları, barbekü yakıtları, ızgaralar, döküm planchalar ile barbekü zevkini eksiksiz yaşayın.

Sizler de bahçenizde sevdiklerinize verebileceğiniz güzel bir akşam yemeğinin hayalini kuruyorsanız Cumba Selection’ın barbekü ürünlerini gözden geçirmeyi unutmayın. Şimdiden afiyet olsun!