Cumba Selection Fenerleriyle, Işık Festivaline Katılın

Baharın yaklaşmasıyla birlikte bahçeler de bahara hazırlanmaya başlandı.

Yılın en güzel mevsimini size doyasıya yaşatacak bahçelerinizi, küçük dokunuşlarla bir masal bahçesine çevirmek ise Cumba Selection Işık Festivali ürünleriyle çok kolay.

Birbirinden farklı renk ve boyuttaki Cumba Selection fenerleri bahçenize masalsı bir hava katacak.

Işık Festivali koleksiyonumuzun işlemeleriyle öne çıkan parçası Orien Fener, yaşam alanlarınıza gösterdiğiniz özen ve ince işçiliğin bir yansımasını sizlere sunuyor. Gümüş rengin incelikle işlenmesiyle ortaya çıkan Orien Fener, sağlam malzemesiyle de uzun yıllar size eşlik edecek.

Tasarımıyla öne çıkan bir diğer fenerimiz ise Portofino serisi. İster büyük isterse küçük boyutlarda tercih edebileceğiniz Portofino Fenerler, sade tasarımı ve geniş cam yüzeyiyle size gerçek bir ışık festivali yaşatacak bir ürün.

Nostalji tutkunlarını hiçbir zaman unutmayan Cumba Selection, Işık Festivali koleksiyonunda da bu geleneğini bozmuyor. Metal üzeri deri kaplamayla nostaljik bir görüntüye sahip olan Cumba Selection Antik Fener, bahçenizi bir sinema filmi setine dönüştürecek. Antik Fener’in ışığına baktıkça, kendinizi bir zaman yolculuğuna çıkmış gibi hissedeceksiniz.

Eğer fenerim, bahçemin rengini yansıtsın, ışık çimenlerimin yeşilini öne çıkartsın diye düşünenlerdenseniz de Cumba Selection Yeşil Fener tam size göre. Yeşil camı ve demir koruyucu yüzeyiyle Cumba Selection Yeşil Fener bahçenizin göz alıcı renklerine eşlik edecek.

Işık Festivaline katılmak ve farklı fener alternatiflerimizi incelemek için linke tıklayın!