Masif Ahşaptan Zamansız Mobilyalar

Farklı tarzlara sahip mobilya ve dekoratif ürünlerle evimizin havasını değiştirmek isteriz. Bu isteğimiz için seçenekler ararken, vazgeçilmezlerimiz arasında ahşap ürünler de her zaman kendine bir yer bulmuştur. Ethnicraft’ın masif ahşap ürünleri, bu arayışta evinize yeni bir hava katmak ve seçeneklerinizi artırmak için Cumba Selection’daki yerini aldı.

Mobilya denince akla ilk gelen yerlerden birisi de tabii ki oturma alanlarımız. Ethnicraft’ın N701 üçlü ve köşe kanepeleri ile farklı parçaları ve boyutları birleştirerek, kendi benzersiz ortamınızı yaratma konusunda sınırsız olanaklara sahip olabileceksiniz. Dekorasyon zevkinizi yansıttığınız bu alanlar sayesinde evinizde kendinizden bir parçayı her zaman yaşatabileceksiniz.

Hafif bir renk paletinin, doğadan ve seyahatten ilham alan büyüleyici motiflerle buluştuğu Ethnicraft ahşap çerçeveli yuvarlak cam tepsi ise sıkça kullandığımız tepsilere modern bir yorum katıyor. Zengin desenler ile sessiz tonlar arasındaki dengeden ilham alan onlarca farklı model ve şekildeki bu tepsi koleksiyonu hem duvar hem de servis tepsisi olarak kullanılabilirken, tam da zamansızlığın özünü yakalamak isteyenler için tasarlandı.

Daha fazla insanı bir araya getirmek için açılabilir şekilde tasarlanan ve masif meşeden üretilen Book Yemek Masası ise geniş aile sofralarınıza ayrı bir tat katacak.

Özellikle evlerden çalıştığımız şu dönemde zamanımızı en çok geçirdiğimiz yer olan çalışma alanlarımıza, şık bir dokunuş yaparak motivasyonumuzu artırmanın tam zamanı. Origami sanatından ilham alınarak tasarlanmış Origami Çalışma Masası, 60’ların retro dokunuşunu çalışma alanlarımıza getirecek. Zarif ve sade tasarımıyla da çalışırken sizi çok rahatlatacak.

Evinize zamansız bir tarz katacak Ethnicraft’ın masif ahşaptan yapılan özel tasarımları Cumba Selection’da sizleri bekliyor!

Masif ahşaptan zamansız mobilyalar ve dekoratif objeler için HEMEN TIKLAYIN!