Cumba Selection ile Banyolarınıza Tarz Katın!

Ayna karşısında kendimizi güzelleştirdiğimiz ya da günün stresini attığımız ılık bir duşun ev sahipliğini yapan banyolarımıza yapacağımız küçük dokunuşlarla bu anları daha güzel hale getirmek mümkün. Banyonuzu güzelleştirecek kullanışlı, şık ve dekoratif ürünler ise Cumba Selection’da sizleri bekliyor. Farklı seçenekler ile istediğiniz banyonuzu güzelleştirmek için gelin ürünlerimize birlikte göz atalım.

Banyo dekorasyonunun olmazsa olmazı lavabolar, Cumba’nın özel doğal taş seçkileriyle banyolarınıza bambaşka bir estetik katıyor. İki farklı alternatifi olan taş lavabolar, tezgah üstü doğal taş lavabo ve saksı kaidesi ile beraber olan taş lavabo modelleri eşsiz bir banyo dekorasyonunun en şık detayı olacak.

Cumba’da Banyoların vazgeçilmezi olan aynalar için birçok farklı seçenek banyo koleksiyonumuzda sizleri bekliyor. Klasik tarzın modern çizgilerle buluştuğu tasarımlar arayanlar için St. Remy Ayna, bej rengi ve klasik çizgileriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Güne renkli ve enerjik başlamak isteyenler içinse François Ghost Ayna, banyonuzun enerjisini değiştirmek için Cumba Selection’da sizi bekliyor!

Kişisel bakım ürünlerimiz ve havlularımız şık bir şekilde banyolarımızda konumlandırmak içinse Kartell’in Ghost Buster Komodinler ön plana çıkarken, farklı renkleriyle Box Duvar Rafları da oldukça ideal bir seçenek. Hem hareket alanınızı kısıtlamayan Box Duvar Rafları hem de farklı renklerle zevkinize uygun kombinler yapmanıza imkan sağlıyor.

Banyodaki saklama ihtiyaçlarınız için bir diğer alternatifimiz ise Componibili Bıo 3 Çekmeceli Modül. Yeşil ve beyaz renkleriyle banyonuza ferahlık katacak Componibili Bıo 3 Çekmeceli Modül, çekmeceleriyle banyonuzda oluşacak kalabalık görüntünün de önüne geçecek.

Banyonuzun rahatlığını doğal bir ürünle pekiştirmek içinse Bambu Paspaslar oldukça iyi bir seçenek. Doğal renkleri ve doğal malzemesiyle Bambu Paspaslar, kendinizi bir spa merkezinde gibi hissetmenizi sağlayacak.

Banyonuzda yer vereceğimiz mumlar, hasır sepetler, dekoratif aksesuarlar ve aydınlatma ürünleri ile banyonuzda kendi stilinizi oluşturabilirsiniz.

Dekoratif objeler ile yapacağınız dokunuşlarla da banyonuza yeni bir hava katabilirsiniz.

Pisa Mumluk ile mavinin ferahlatıcı etkisini, Turkuaz Balık Obje ile camın şıklığını, Ficonstone Yağ Lambası ile de modern bir havayı banyonuzda yaşatabilirsiniz.

Banyonuza güzelleştirecek daha birçok seçenek için hemen tıklayın!