Yeni Yıl Hediye Seçenekleri Cumba’da!

2021’in sonuna yaklaşırken hepimizi tatlı bir yılbaşı telaşı almış durumda. Yeni yıla girmenin belki de en güzel yanlarından biri olan bu hediye telaşı için Cumba Selection ürünleri alternatifleriniz arasında yerini almaya hazır!

Sofralarınıza stil katacak şık sunum alternatiflerinden, modern vazolara, çerçevelerden, biblo ve heykellere, birçok seçenek Cumba Selection’da sizi bekliyor.

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmez ürünlerinden olan vazolar, yeni yıl hediyeleri koleksiyonumuzun göze çarpan ilk parçaları. Birçok farklı renk ve tasarım alternatifine sahip Cumba Selection vazoları, herkesin beğeneceği bir hediye alternatifi olabilir. Klasik Fransız tarzına modern dokunuşlarla üretilen Cathane Cam Vazo, desenleriyle okyanus esintili Biarritz Dikdörtgen Vazo ve görünümüyle yılbaşı konseptinizde çok yakışacak Seramik Gold Vazo, sevdiklerinize yeni yılda verebileceğiniz en güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Hatıraları evlerde yaşatmanın en güzel yollarından biri olan çerçeveler de, yine yeni yılda sevdiklerinize verebileceğiniz bir başka hediye. Hem sevdiklerinizi sevindirmek hem de birlikte hatıralarınızı yaşatmak için Riva Çerçeve, Pyramid Çerçeve, Nikel Çerçeve, Yeşil Seramik Çerçeve gibi farklı birçok alternatif yer alıyor.

Renkleriyle evlerin dekorasyonunun havasını değiştiren, yemeklerinizde sofranızın atmosferini değiştiren mumlar, yaşam alanlarınıza farklı bir hava verecek mumluklar; yılbaşı sofralarınıza zarafet katacak şamdanlar ile ambiansınıza eşlik edecek fenerler bu senenin hediye alternatifleri arasında yer almaya hazır.

Seramik bardak ve kupalardan, çatal bıçak takımlarına, tabaklardan, içki aksesuarlarına, masa saatlerinden dekoratif objelere, koltuk şallarından, masaüstü şöminelere, geniş bir ürün yelpazesi Cumba online alışveriş sitesinde ve tüm mağazalarında sizleri bekliyor olacak.

Cumba Selection’da yer alan farklı hediye alternatiflerini göz atmak ve sevdiklerinizi özel hediyelerinizle mutlu için hemen sitemizdeki Yılbaşı Hediye Alternatifleri bölümünü ziyaret edin, onlara unutamayacakları hediyeler verin!