En Güzel Partiler İçin Aksesuarlar

Bir partinin olmazsa olmazı, ferahlatıcı ve lezzetli içkilerin servis edildiği bir bardır. Arkadaşlarınızla organize edeceğiniz eğlenceli kokteyllere eşlik edecek en şık aksesuarlar ile içkilerinizi profesyonel bir bardan çıkmış gibi her zaman soğuk ve şık servis edin.

Mutfağınızın tarzı ne olursa olsun sade tasarımlara sahip olan içki aksesuarları kullanım kolaylığı sağlamasının yanında bir dizayn öğesi olarak evinizdeki barlarınıza estetik bir değer katacak. Likör setleri, eskitme cam şişeler, şarap şişelikleri kullanışlılıklarının yanı sıra parıltılarıyla da yaşam alanlarınızın vazgeçilmez birer öğesi olacak.

İşte sizler için sıcak yaz akşamlarında arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz basit ama klasik bir kokteyl: Bellini! 2 birim şampanya veya gazlı beyaz şaraba 1 birim kadar şeftali püresi ekleyip homojen bir tada ulaşana kadar iyice karıştırın. İşte bellininiz hazır. Kokteylinizi Cumba Selection’ın cam şişelerinde hazırladıktan sonra, buz kovalarında bütün akşam soğukluklarını kaybetmeden muhafaza edebilirsiniz. 

Arkadaşlarınızla geçireceğiniz en güzel kokteyllere tarz katmak için %20’ye varan indirimlerle Cumba Selection’ın içki aksesuarları sayfasını mutlaka ziyaret edin.