Kasım Ayında İzlemeye Doyamayacağınız En Güzel Netflix Yapımları

Keyifli Mekanlar ile Keyifli Seyirler

Havalar soğumaya başladı ve iç mekanlarda en çok tercih ettiğimiz aktivitelerden biri de şüphesiz Netflix. Pandemi koşulları sebebiyle sinemadan uzak kaldığımız bu zamanlarda Netflix, koşarak imdadımıza yetişiyor. Gün geçtikçe büyüyen ve büyüdükçe kendi yapımlarına daha fazla yatırım yapan Netflix, sinematografi ve hikâye anlamında Oscarlık sinema yapımlarını aratmayacak işler ortaya çıkıyor. Bizler de sizler için Netflix’te mutlaka izlemeniz gereken içerikleri derledik!

Bahsetmek istediğimiz ilk içerik yerli bir yapım olan Kulüp dizisi. 1950’li yılların İstanbul’unda geçen bu hikâye Fırat Tanış, Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci gibi ünlü isimleri bir araya getiriyor. Kızıyla ilişkisini düzeltmeye çalışan bir annenin çalışmaya başladığı kulüpte, sürpriz bir isimle karşılaşması ile değişen hayatı konu edinen dram türündeki bu yapım görsel dünyası ve kostüm tasarımları ile sizleri adeta zamanda bir yolculuğa çıkaracak.

Önermek istediğimiz diğer yapım ise bir film. “Sahtekâr” gerilim türünün en güzel örneklerinden biri. Filmde, Oxford’da dersler vermiş eski bir akademisyenin servetine konmak isteyen bir dolandırıcının hikayesini izleyeceksiniz. Bir roman uyarlaması olan bu film, Ian McKellen ve Hellen Mirren isimlerinin öne çıktığı oyuncu kadrosuyla da göz kamaştırıyor.

Son olarak bahsetmek istediğimiz bir diğer yapım ise Squid Game. Dünyayı kasıp kavuran bu yapım hali hazırda birçok izleyiciye ulaştı. Olumlu ve olumsuz birçok yorum aldı. Ancak kesin olan şey ise bu yapımın adından söz ettirmeye devam edeceği. Gerilim türündeki bu dizi sistem eleştirisini merkeze alan senaryosu ve görsel tasarımları ile dikkat çekiyor. Eğer sizler de “Parasite” ile yükselişe geçen Kore yapımlarını beğeniyorsanız kesinlikle Squid Game’e bir şans vermelisiniz.

Cumba Selection olarak yaşamınızın her alanına dokunmak ve daha konforlu zaman geçirmeniz için çalışıyoruz. Blog yazılarımızı düzenli takip etmeyi ve dizayn&lifestyle içeriklerimizi okumayı ihmal etmeyin!