Gelenek ve Yenilik Kilimlerle Evinizde!

En şık kilimlerle salonlarınız renklensin!

Kilimler kültürümüzde önemli bir rol oynamaktadır. Yüzyıllar boyunca evlerimizi soğuktan korumuş, bizlere konforu tattırmış bu ürün el işçiliğiyle geleneksel desenlere bürünmüş ve yaşam alanlarımıza değer katmıştır. Cumba Selection’ın bu geleneğe getirdiği modern yorum artık sizlerin evinde!

Kuru temizlemeye uygun, %100 pamuktan üretilmiş olan bu kilimler geleneksel Türk halıcılığının desenlerine modern bir yorum getiriyor. Kuru temizlemeye uygun olan bu kilimlerin desenleri tasarımcılarımız tarafından elle çizilmiş olup evlerinize neo-vintage bir doku kazandırıyor. Kilim kenarlarındaki makromeler ise 17. Yüzyıldan beri süregelen bir el işçiliği tekniğiyle tasarımda yerlerini alıyor.

Çeşitli renk seçeneklerine sahip kilimlerimiz sayesinde zevkinize ve evinizin tarzına uygun bir tasarıma rahatlıkla kavuşabilirsiniz. Ayrıca sanatsal dokunuşları ile daha klasik bir kullanım alanı olarak duvarlarınızı da bu kilimlerle süsleyebilirsiniz.

Cumba Selection’ın kilim sayfasını ziyaret edip evinizde geleneksel dokunuşlar yapmayı ihmal etmeyin. Üstelik Jerada Dhurrie XL halı %10 indirimde! Geometrik desenli bu birinci kalite halı evinizin dokusunu değiştirecek.