Küçük Mekanlar Büyük Stiller!

Evlerinizdeki küçük köşeleri büyük stillerle modernize edebileceğiniz koltuk, aydınlatma, sehpa ve dekoratif ürünler Cumba Selection’da sizleri bekliyor!

Cumba Selection’ın modern köşeler için dikkat çeken ürünlerinin başında tekli koltuklar ve berjerler geliyor. Naturel, açık ve koyu kahve tonlarının ağırlıkta olduğu bu ürünler eviniz için şık birer alternatif oluşturuyor.

Adel Berjer ise bu kategoride antrasit ve koyu kahve renk seçenekleriyle kendisini hemen belli eden bir tasarıma sahip. Keten kumaşı ve siyah ahşap ayaklarıyla Adel Berjerler mekanlarınıza hem rahatlık hem de şık bir hava katacak.

Vince Tekli koltuk da farklı renk seçenekleriyle Cumba Selection’da!

Keten kumaşa sahip Vince Tekli koltuklar koyu ve açık kahve renk seçenekleriyle oturma odası, yatak odası, antre gibi evinizin her alanında kullanıma da oldukça uygun bir seçenek.

Celeste Yan Sehpalar ise çayınızı, kahvenizi ve bedeniniz kadar ruhunuzu da lezzetlendirecek minik atıştırmalıklarınızın rahatlama köşenizde size eşlik etmesi için en büyük yardımcınız olacak. Taupe ve Whisky modelleriyle Celeste Yan Sehpalar tekli koltuklarınızla berjerlerinizi tamamlayacak tasarımlara sahip.

Canlı ve yenilikçi tasarımlara dekorasyonunuzda yer veriyor ve iç mekanlarınızın enerjisini yükseltiyorsanız, renkli tasarımlarıyla hem kullanışlı hem de çok şık Nikel Lambader tam size göre. İçinizi açacak rengi ile Geen-A Lambader Kiremit Kırmızısı aydınlatmalar da enerjinizi tamamlayacak.

Dekoratif ürünlerde doğal dokunuşlar arayanlar için ise hasır duvar sepetleri modern tasarımlarıyla evlerinizde. Spiral ve geometrik desenleriyle yaşam alanlarınız enerji katan bu sepetler farklı renkleriyle de her tarza uygun. Tablolar, puflar, kırlent ve gazetelik çeşitleri de Cumba online web sitemizde keşfedeceğiniz ürünler arasında yer alıyor.

Evinizde modern köşeler yaratmak için tıklayın!