Cumba Selection’ın En Yeni Ürünleriyle Tanışın!

Cumba Selection olarak müşterilerimize her zaman daha şık ürünler sunmak için ürün yelpazemizi durmaksızın genişletiyoruz. Siz değerli müşterilerimize daha iyi bir deneyim sunmak için kendimizle yarışıyoruz.

Hazırsanız Cumba Selection’ın en yeni ürünlere yakından bir göz atalım.

Baharın yaklaşmasıyla beraber artan bahçe ve yazlık ihtiyaçları için tasarlanmış Delta ikili Kanepe, örgü görünümü ve doğal renkleriyle bahçenize yeni bir hava katacak. Bahara yenilenerek girmek isteyenlerdensiniz, Delta ikili Kanepe ile değişime bahçenizden doğal bir havayla başlayabilirsiniz. Ayrıca Delta ikili Kanepenin tamamlayıcısı olacak Delta Masa da, şimdi Cumba Selection’da!

Sentetik örgüden üretilen Venezia üçlü kanepe, tekli koltuk, tabure, şezlong ve sehpadan oluşan Venezia Koleksiyonu, bahçelerinizde sevdiklerinizle beraber geçirdiğiniz vakitlere keyif katacak.

2022 Bahçe Serimizin bir başka öne çıkan koleksiyonu da Biarritiz Koleksiyonu. Üçlü kanepe, iki kanepe, tekli koltuk ve orta sehpa ve şezlongdan oluşan Biarritiz Koleksiyonu, şık ve dayanaklılığıyla dikkat çekiyor.

Sezona damga vuracak bir başka özel koleksiyon, Equinox Koleksiyonu. Üçlü teak kanepe, ikili kanepe, koltuk, yemek masası ve sandalyesi ile yan sehpa, orta sehpa ve teak şezlongdan oluşan bu özel seri, işlevsel ve konforlu yapısıyla bahçelerinizde fark yaratacak.

Yazın vazgeçilmezlerden güneşlenme keyfini daha konforlu hale getirecek Riviera Şezlonglar Cumba Selection’da yerini aldı. Parlak görüntüsü ve UV ışıklarına dayanıklı yapısıyla Riviera Şezlonglar uzun yıllar zevkle kullanabileceğiniz bir ürün.

Bahar değişimini odanızdan başlatmak istiyorsanız da tam size göre yeni ürünlerimiz de koleksiyonumuza eklenmiş durumda. 

Siyahın zerafetini, modern tasarım çizgileriyle birleştiren Tortuga Masa Lambası; çalışma masanızda yeni bir ışıkla yeni bir döneme başlamanızı sağlayacak. 

Beyazın ferahlatıcı etkisini yaşam alanlarınıza taşıyarak, evinize hem şık hem de sade bir dokunuş yapmak istiyorsanız Oymalı Quentin Konsol tam aradığınız ürün. Gri tablası ve beyaz konsoluyla Oymalı Quentin Konsol, bu iki rengin birlikteliğinin yarattığı kontrastla dikkatleri üzerine çekiyor.

Her baktığımızda içimizi huzurla dolduran manzara resimleri evlerimizin ayrılmaz birer parçası. İskandinavya’nın sakinliğini ve doğal güzelliklerini yansıtan İskandinavya Manzaraları tablosu da yeni Cumba Selection ürünleri arasında.

Koltuklar, sandalyeler, masa lambaları, orta sehpalar, vazolar ve daha birçok farklı ürün grubundaki Cumba Selection’ın yeni üyelerini yakından incelemek için tıklayın!