Dünyaca Ünlü Hollanda Markası Eichholtz Cumba’da!

Mobilya, aydınlatma ve aksesuar ürünlerinde şıklıkla ihtişamı buluşturan dünyaca ünlü Hollanda markası Eichholtz geniş ürün yelpazesiyle şimdi Cumba Selection’da sizleri bekliyor!

Eichholtz’un sade ama modern dokunuşlarla zarif bir havaya sahip olan Windold Nikel Masa Lambası, çalışma anlarınızda tasarımıyla daha yaratıcı olmanız için size ilham verecek bir tasarıma sahip. Siyahın asaletini de üzerinden taşıyan Windolf Nikel Masa Lambası, çalışma odanıza zarafet katacak.

Aydınlatma ürünleri demişken en çok vakit geçirdiğimiz oturma odalarını es geçmek de olmazdı. Eichholtz’un Salerno Avizeler’inin şeffaf ve füme seçenekleri ile oturma odanızın aydınlatmasında yeni ve şık bir dönem başlayacak.

Küçük dokunuşların, büyük değişimleri yarattığını kanıtlarcasına üretilen Eichholtz’un heykel, çerçeve, ayna, mumluk  ve daha fazla dekoratif ürünü de Cumba Selection’da!

Leonarda Dekoratif Küre de, bu dekoratif ürünlerin en dikkat çekenlerinden bir tanesi.

Antik pirinç kaplama dokusuyla, sizi geçmişe götürecek Leonarda Dekoratif küre duruşuyla da size her zaman hayatın güzelliklerini hatırlatacak.

Sagoreme Gold çerçeve ise sevdiklerinizle en unutulmaz anılarınızı saklamanız için en güzel seçeneklerden biri. Gold rengiyle hem evinizi hem de fotoğraflarınızı güzelleştirecek Sagoreme Gold Çerçeve, Eichholtz’un sade ama şık dünyasını evinize taşımak için güzel bir başlangıç olacak.

Kitabınızı okuyup kahvenizi yudumlarken kendinizi özel bir alanla şımartmak isterseniz de Eichholtz’da sizleri birbirinden rahat Lauriston, Hurley ve King Edward koltukları sizleri bekliyor. Bu koltukların ve rahatlama köşenizin tamamlayıcısı olacak yan sehpalar da yine Cumba Selection koleksiyonunda yerini almış durumda. Tepsili Sehpa ve Tribeca Bank da Eichholtz markasının dikkat çeken ürünlerinden.

Şimdi sıra en güzel haberde.

Eichholtz kalitesiyle tanışmanız için şimdi Cumba Online sitemize özel tüm Eichholtz ürünlerinde %35’e varan indirimler sizi bekliyor!

Eichholtz kalitesiyle tanışmak için tıklayın!