Deniz ve Havuz Kenarlarında Ev Konforunu Yaşamak İster misiniz?

Şık ve kullanışlı tasarımlarıyla şezlonglar Cumba Selection’da.

Cumba Selection’ın bu seneki şezlongları şık ve kullanışlı tasarımlarıyla, sezona özel %15 indirimle sizlerle. Tatillerinizde tarzınızdan ve konforunuzdan ödün vermeyin.

Güneşin tadını çıkarırken konforunuzdan ödün vermenize gerek yok. Katlanabilir mekanizmalarıyla her vücut tipine uyarlanabilen şezlonglar sırtınızı desteklerken, yapmanız gereken tek şey serinliğin ve rahatlığın tadını çıkarmak.

Rahatlığın yanında kullanışlılığa da çok önem veriyoruz. Suya ve dış mekâna dayanıklı kumaşların kullanıldığı şezlonglarımız uzun yıllar boyunca renklerini ve dokularını koruyabiliyor. Yıpranmayan, dayanıklı tasarımlar ile tarzınıza uygun ürünlerimizi dilediğiniz süre kullanabilirsiniz.

Kahverengi tonlarını ve doğayı anımsatan tasarımları sevenler için dayanıklı ahşap gövdeye sahip şezlonglarımız hem kolayca taşınabiliyor hem de doğal iple örülmüş gövdeleriyle cildinizi tahriş etmiyor.

Güneşin tadını çıkarırken cildinizde oluşabilecek istenmeyen terlemelerin, kızarıklıkların önüne geçmek için Cumba Selection’ın şezlong kreasyonundaki tüm ürünler sizler için çok uygun.

Tatil sezonuna girerken Cumba Selection’ın şezlong kreasyonunu ziyaret edip, zevkinize uygun tasarımı seçmeyi, konforu yanınızda taşımayı ihmal etmeyin.