Dekoratif Kitaplarla Öğrenirken Tarzınızı Yansıtın, Paylaşın!

Cumba Selection’ın son kitapları sizlerle…

Günümüzün en şık trendlerinden biri de; kişisel gelişim, tarih, moda, tasarım, mimari, biyografi gibi çeşitli türlerde uzman kişiler tarafından yazılmış kitapların evlerimizde bir tasarım unsuru olarak yer alması. Sade kapak tasarımlarıyla kahve ve oturma takımlarının ayrılmaz bir parçası haline gelen kitaplar evinize şıklık katarken içerikleriyle de ruhunuzu beslemekte.

Kitap okumak çocukluğumuzdan beri yapmak zorunda olduğumuz bir eylem olarak algılanmıştır. Ancak yeni ev dizaynı anlayışında kitapların dekoratif olarak kullanılmaya başlanması bu algıyı kırmış, kitap okumayı gündelik rutinin bir parçası haline getirmiştir.

Kahve sehpaları, masalar, televizyon takımları gibi yaşam alanlarınıza kolaylıkla uyum sağlayabilen kitaplar evinizde geçirdiğiniz zamanları daha verimli ve kullanışlı kılarken, sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamanların da ruhuna dokunmakta. Şık tasarımların tadını çıkarırken ailenizle ve arkadaşlarınızla daha paylaşımcı, bilgilendirici bir iletişim kurmak artık mümkün.

Cumba Selection’un kitaplığından en şık seçkiler şimdi %20’ye varan indirimlerle sizlerle. Kahve molalarınızı sanat ve tarihle renklendirmek için sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.