Paskalya Sofralarını Güzelleştirecek Hediye Seçenekleri Cumba’da!

Paskalya’nın yaklaşmasıyla beraber evlerde de tatlı bir heyecan baş göstermeye başladı. Paskalya çörekleriyle farklı lezzetlerin dostlarla paylaşılacağı bu günde sofralarınızı güzelleştirecek ve sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en güzel Cumba Selection ürünlerini sizin için listeledik.

İlk ürünümüz Trullo Kapaklı Kutu, Paskalya çöreklerinizin tazeliğini korumak için birebir. Füme/Yeşil, Sarı/Mavi ve Şeffaf/Füme renk seçenekleriyle Trullo Kapaklı Kutu Paskalya’da hem göz zevkinize hitap edecek hem de farklı lezzetlerinizin tazeliğini koruyarak damak tadınızı da koruyacak. Pumo Şeffaf Kapaklı Kutu Serisini de dikkat çeken tasarımı ve farklı renk seçenekleriyle Trullo Serisine alternatif olarak önereceğimiz

Jellies Meyve Tabağı ise misafirlerinize meyve ikram ederken meyvelerin güzelliğini tamamlayacak bir tasarıma sahip. Petekli tasarımıyla doğayı hatırlatan Jellies Meyve Tabağı, bu özel günde herkese doğanın bir parçası olduğunu tekrar hatırlatacak. 

Moon Kaseler pembe, mavi, turuncu ve şeffaf renk alternatifleri ile özel gününüzde dekorunuza eşlik edecek.

Ninfea Amerikan Servis ise sofralarınıza çiçekler açtıracak. Yeşilin ile beyazın iç içe geçtiği Ninfea Amerikan Servis, saflığın ve temizliğin bir simgesi olarak Paskalya sofralarının ruhunu yaşatacak. 

Jellies Şeffaf Sürahi ise içeceklerinizi servis ederken şık ve kullanışlı yardımcınız olmak için Cumba Selection’da! Sofranıza şık bir dokunuş yapacak olan Jellies Şeffaf Sürahi, misafirlerinizin de size nereden aldığınızı soracak bir ürün. Trama Füme Bardaklar da farklı ebatlardaki seçenekleriyle sunumlarınıza zarafet katacak.

Shine Füme Vazolar ise Paskalya hediyeleri arasında en dikkat çeken ürünlerden bir tanesi. Modern tasarımı evlere farklı bir hava katan Shine Füme Vazolar, dostlarınızın hediye olarak aldığında çok mutlu olacağı bir güzelliğe sahip. Dostlarınız çiçeklerini büyütürken Shine Füme Vazolar ile her zaman sizi hatırlayacaklar.

Paskalya Sofralarınızı güzelleştirecek ürünler ve hediye alternatifleri için taşağıdaki linke tıklayın!

Mutlu Paskalyalar!