Çalışma Odalarınızı Yeniden Düzenleyin

Çalışma Ortamlarınızda Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Havaların soğumaya başladığı sonbahar döneminde artık kapalı alanlarda daha fazla vakit geçiriyoruz. Evden çalışma alışkanlığının artık hayatımızın bir gerçeği olduğunu düşünürsek evlerimizin en güzel köşelerinden biri olan çalışma odalarımız daha çok önem kazanıyor. Ayrıca bu sene ofislerimize de geri dönmeye başladık. Uzun süredir boş kalan ofislerimizde çalışma alanlarımızı yeniden düzenlemek, misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamak, toplantılarımızı en verimli şekilde değerlendirmek için Cumba Selection, bu alanlarda geçirdiğiniz zamanları daha konforlu ve kaliteli hale getirmek için zengin bir seçkiyi beğeninize sunuyor.

Çalışma alanları denince akla gelen ilk mobilya çalışma masaları olmaktadır. Yenilikçi ve klasik bir tarzda tasarlanmış olan bu masalar masif ahşap, ceviz, meşe gibi malzemelerden üretildi ve uzun ömürlü bir kullanıma sahip. Aynı kalitede cam ve buffalo deri kaplama masalar ise şıklık arayanlar ve çalışma ortamlarında fark yaratmak isteyenler için alternatif oluşturuyor. Zevkiniz her ne olursa olsun çalışma masalarının dayanıklı ve geniş yüzeyleri sayesinde rahatça çalışma alanlarınızı düzenleyebilirsiniz.

Çalışma ortamlarımızda dikkat ettiğimiz en önemli konulardan biri de konfor. Konfor denince de akıllara elbette çalışma sandalyeleri geliyor. Uzun süreli mesailerde kişilerin en çok zorlandığı durumlardan biri sırt ve bel ağrıları. Bu yüzden Cumba Selection’ ın sizler için seçtiği sandalyelerde tasarım öğeleri ile ergonomi de ön planda tutuldu ve uzun saatler boyunca belinizi destekleyebilen, sizleri yormayacak seçenekler ön plana çıkarıldı.

Abajurlar sağladıkları aydınlatma rahatlığı ile çalışma masalarının vazgeçilmezleridir. Kullanışlı ve şık abajurlar, abajur başlıkları ve abajur ayaklıkları çok çeşitli tasarımları ve renk seçenekleriyle çalışma ortamınızın tarzı her ne olursa olsun buna uyum sağlayabilen, tasarımı tamamlayıcı ve fonksiyonel bir rol üstleniyor.

Çalışma odaları artık yalnızca çalışmak için değil; misafirlerinizi ağırlamak, toplantılarınızı gerçekleştirmek, dinlenmek, kitap okumak gibi gündelik işlerinize de ev sahipliği yapıyor. Bu yüzden oturma ve yemek odaları kadar önemli bir konumda. Evlerinizin ve ofislerinizin ambiyansı ile uyumlu olması gereken bu yaşam alanını zevkinize göre tasarlayabilmeniz için dekoratif ürünler de Cumba Selection’ ın Çalışma Odaları Seçkisi’ nde yerini alıyor. Tablolar, misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz koltuklar, ikramlarınız için kullanabileceğiniz yan sehpalar, saatler ve daha birçok dekoratif ürün Cumba Selection’ da!

Size özel %15’e varan indirimle çalışma odalarınızı gönlünüzce tasarlayın. Çok geçmeden Cumba Selection Çalışma Odaları sayfamızı ziyaret edin, bu fırsatlardan yararlanın!