Cumba Selection’da Kasım Fırsatları Bir Başka

Kasım ayı denince akla gelen ilk şeylerden biri de başta 11.11 ve Efsane Cuma olmak üzere indirim fırsatları oluyor. Yenilenmek için bir fırsat doğuran bu indirim günlerinde Cumba Selection da tabii ki yerini alıyor. Yaşam alanlarınızda istediğiniz değişiklikleri yaparak yeni yıla, yenilenerek hazırlanmak için Cumba Selection’ın birçok ürününde indirimler sizi bekliyor olacak. Gelin şimdi hep beraber bu indirimli ürünlere bir göz atalım.

En çok vakit geçirdiğimiz koltuklarımızın şık ve konforlu olması oldukça önemlidir. Kasım ayında bu nedenle birçok koltuğumuzda da sizlere özel indirimler hazırladık. Şık tasarımıyla öne çıkan Avalon Koltuk, evinizin tüm alanlarında kullanabileceğiniz Eric Lounge Kahverengi Koltuk ve gerçek deri kaplamasıyla dikkatleri üzerine çeken Arc Kolsuz Dinlenme Koltuğu evinize yeni bir hava katmak için %30 indirimli.

Yaşam alanlarımızın bir diğer vazgeçilmezi olan sehpalar da Cumba Selection’ın indirim günlerinde yerini almış durumda. Ayna cam tablasıyla Beverly Hills Yan Sehpa, klasik tarz severler için Figeac Orta Sehpa, sadelikten yana olanlar içinse Rousillon Sehpa %20 indirimle olarak yaşam alanlarınızı güzelleştirecek.

Salonlarımızın vazgeçilmezleri olan TV üniteleri, evlerimizi bambaşka bir hava kazandırabiliyor. Bu yenilenme döneminde salonlarınıza yeni bir hava katmak isterseniz meşe kaplı modern TV ünitemiz ve Stilts TV ünitesi %30 indirimle sizi bekliyor.

Evimizde en çok zaman geçirdiğimiz bir diğer alan olan çalışma odalarımız içinse indirimli birçok seçenek yine Cumba Selection’da. Şık tasarımıyla çalışırken sizi mutlu edecek Jawa Çalışma Masası, kitaplarınızı özenle yerleştirebileceğiniz Burgundy Kitaplık, çekmeceli ve kullanışlı tasarımıyla Wagram Kütüphane ise %20 indirimle çalışma anlarınızda size eşlik edecek.

Evinizin tasarımının destekçileri şifonyer, konsol ve dresuarlar da bu dönemde Cumba Selection’da indirimde. Ceviz kaplamasıyla Durham Şifonyer, eskitme beyaz rengiyle şık bir dokuya sahip Brienne Dresuar ve mermer görüntülü tablasıyla Velleron Konsol evinizin tarzına yeni dokunuşlar yapmanız için %30 indirimle Cumba Selection’da.

Küçük dokunuşlarla büyük etkiler yaratacak dekorasyon ürünleri de bu dönemde indirimleriyle sizleri bekliyor olacak.

Ahşap Standlı Cam Mumluk, Fanus Fener ve Antik Fener hem aydınlatma hem de şık dekorasyon dokunuşları için %25 indirimde.

Evlerimizin vazgeçilmezi çiçeklerimiz de, bu değişim döneminde yeni çiçekliklerine kavuşsun diye farklı çiçeklik modellerimiz de indirimde.

Farklı ebattaki gri çiçekliklerimiz, yeşil ve kırmızı renk seçenekleriyle Harris çiçeklikler %25 indirimle çiçeklerinizi bekliyor.

En güzel fotoğraflarınızı koyup anılarınızı yaşatacağınız kemik çerçeveler de yine %25 indirimle sizleri bekliyor olacak.

Yaşam alanlarınıza yenilik katacağınız birçok farklı ürünümüzü indirimli fiyatlarıyla incelemek için tıklayın!