Dekorasyon Stilinizi Tamamlayacak Şık Sehpalar Cumba Selection’da!

Sehpalar evlerimizin vazgeçilmez öğelerinden bir tanesidir. Hem işlevsel hem de dekoratif kullanıma sahip olan bu ürünlerle evlerimizi süsleyebilir, güzel köşeler yaratabiliriz. Cumba Selection’da yaratacağınız stili en şık şekilde tamamlamanız için sizlere sehpa seçkileri sunuyor.

İsterseniz önce oturma alanlarımızın merkezine konumlandırdığımız orta sehpalara bir göz atalım. Bizleri ilk karşılayan ürün klasik tarzda ve Cumba Selection imzalı, ayak birleşim detayı ile dikkatimizi çeken Tate Traverten Tablalı Orta Sehpa oluyor. Hemen devamındaysa işlevselliğiyle ön plana çıkan, saklama alanıyla kolaylık sağlayan ve zamansız bir stil denince aklımıza ilk gelen markalardan bir tanesi olan Ethnicraft’ın Mahogany Roller Yuvarlak Sehpa orta sehpası da evinize şık bir dokunuş yapmanız için sizi bekliyor.

Dünyaca ünlü Hollanda markası Eichholtz‘un Châteaudun Orta Sehpa’sı ve Cumba Selection’ın Plato Orta Sehpa seçenekleriyle de klasik bir tarza ve doğanın renklerini taşıyan ahşap sehpa seçenekleri ile oturma alanlarınıza yeni bir hava katabilirsiniz.

Füturistik tarza sahip ve evinizin merkezine konumlandıracağınız göz alıcı E-Klipse Orta Sehpa ile de evinizde farklı ve dikkat çekici bir tarzı yaşatabilirsiniz.

Kullanışlı, işlevsel ve şık bir tarz arayanlar için yan sehpalar her zaman öncelikli tercihler arasında olmuştur. Klasik Fransız tarzına modernlik kazandıran dünya markası Mis en Demeure’e ait olan Geridon Yan Sehpa ile evlerinize zamansız bir stil katabilirsiniz.

Çağdaş İtalyan dekorasyon dünyasının öncülerinden olan Kartell’e ait olan Thierry Sehpa ile evizinizin stilini tamamlarken aynı zamanda da büyük bir kişilik kazandırabilirsiniz.

Ethnicraft imzalı Geometric Siyah Meşe Yan Sehpa ve Twist Yan Sehpa’ları çayınızın, kahvenizin ve minik atıştırmalıklarınızın durabileceği, dinlenme köşenizde size eşlik edecek en ideal yardımcılarınız arasında. Ayrıca en eski sanatsal tekniklere dayanan; yetenekli zanaatkarlar tarafından elle oluşturulup şekillendirilen, doğal mineral tozların renk pigmentleriyle bir araya gelmesiyle sehpanın toprak tonlarını ve eşsiz dokusunu oluşturduğu Luna Sehpa göz alıcı bir seçim olarak Cumba’da yer alıyor.

Dekorasyon stilinizi tamamlayacak şık sehpa seçenekleri için hemen tıklayın!