Bayram Sofralarınıza Zarafet Katacak Ürünler Cumba Selection’da!

Aile ve dost ziyaretlerinin sıklaştığı, bağların güçlendiği, günlerin sevdiklerimizle güzelleştiği bayramları daha da güzelleştirecek ürünler Cumba Selection’da! 

Hazırsanız, tasarımlarıyla sevdiklerinizin gözlerini de bayram ettirecek ürünleri yakından inceleyelim.

İlk ürünümüz desenleriyle bayramın geleneksel havasını yaşatacak olan Mis en Demeure’ün Carousel tabaklar. Yansıttığı doğallık ve zarafet ile bu şık tabak serisi; nerede o eski bayramlar diyenleri gerçekten o eski bayramlara götürecek bir tasarıma sahip.

Isfahan tabaklar ise doğanın farklı renklerini de bünyesinde barındırıyor, sunumlarınıza bahar esintileri getirmeyi size vadediyor.

Misafirlerinize ikram edeceğiniz lezzetleri şık bir servisle sunmanızı sağlayacak Laura Ring Çatal Bıçak seti, bayramda vazgeçilmezleriniz arasında olacak. Kemik sap kısmı ve paslanmaz çelik materyaliyle Laura Ring, altın varaklı dokunuşlarıyla da bayram havasını tam olarak sizlere yaşatacak, uzun yıllar boyunca da size eşlik edebilecek bir ürün. 

Farklı lezzetleri bir arada sevdiklerinize sunmanızı sağlayacak Servis Tabakları da Cumba Selection bayram koleksiyonunda. Farklı çeşitleriyle Cumba Selection Servis Tabakları, ikramlarınızı şık bir dokunuşla sunmanız için tasarlandı. Kartell’in Jellies ve Trama serisi de bayramda sofralarınıza renk katacak.

Bordeaux Sürahi ve Bardak seti ise ince işçiliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. İçeceklerinize ince işçiliğiyle eşlik edecek Bordeaux Sürahi ve Bardak seti bayramda gözlerinizi bayram ettirecek en şık ürünler arasında. Klasik Fransız tarzına modernlik kazandıran dünya markası Mis en Demeure, Bordeaux Sürahi ve Bardak setinin zamansız tasarımıyla evinizde yerini almayı bekliyor. 

Birbirinden şık ve dikkat çekici Çay Setleri ve fincan takımları da bayram sunumlarınızın gözdesi olmaya aday.

Bayram sofralarınızı daha da güzelleştirip modern bir şıklık katacak daha fazla ürün için hemen tıklayın!