Yazın Son Günlerine Konfor Katacak Bank ve Puflar Cumba Selection’da!

Havalar hala daha sıcakken balkon ve bahçe sezonunun tadını doyasıya çıkarmak için hala vaktimiz var demektir. Rahatladığımız ve kaliteli zaman geçirdiğimiz bu yerleri konfor alanına dönüştürmek de bizim elimizde. Birbirinden rahat, birbirinden farklı tarza sahip bank ve puflar da sizler için Cumba Selection’da!

Yazın son günlerinin tadını çıkarmaya hazırsanız, birlikte Cumba Selection’ın bank ve puflarına yakından bakalım.

İlk ürünümüz Cumba Selection imzalı beyaz ve gri renk seçenekleri ile Diamond Puflar. Güneşe ve suya dayanıklı yapısının yanı sıra kolay kurutulabilir özelliği ile Diamond Puflar, kışın da vazgeçilmeziniz olacak ürünlerin başında geliyor.

Mocca Puf ve Shape Puf yazın en güzel zamanları olan bu günlerde koltuğunuzda oturup kokteylinizi yudumlarken ayaklarınızı uzatacağınız ve okuduğunuz kitabı üzerine koyarak havuzunuza gireceğiniz anlara eşlik edecek.

Hem fonksiyonel hem de dekoratif seçenekler arayanlar için de harika bir önerimiz var. Doğal görünümü ve hafifliğiyle Fiberstone Bank/Saksı Aytaşı ve Bench Ahşap Antik ürünleriyle hem oturabileceğiniz banklara hem de istediğiniz bitkiyi yetiştirebileceğiniz saksılara sahip olabileceksiniz. Ayrıca bu koleksiyon sadece dış mekan için değil aynı zaman da iç mekan içinde önerebileceğimiz ürünler arasında.

Bütün dış mekan ürünlerinizin yanına rahatlıkla koyup kombinleyebileceğiniz Rest Beyaz Puf ve Rest Kahve Puf da şıklıkla sadeliği bir araya getiriyor. Üstelik sağlam tasarımı sayesinde yan sehpa olarak da kolayca kullanılabilir. Farklı kullanım alanları farklı renkleriyle Rest Puflar evinizin en şık tamamlayıcısı olacak.

Daha doğal ve estetik görünüme sahip puflar arayanlar için de Diamond Fildişi Puf ve Diamond Bej Puf iki renk seçeneğiyle rahatlığı ayağınıza getiriyor.

%100 el dokuması rafyadan üretilen Shaggy Puflar ise siyah ve kahve tonlarıyla iç ve dış mekanlarınızda, özel davetleriniz ve sevdiklerinizi ağırladığınız keyifli buluşmalarda göze çarpacak.

Bütün bu rahatlığın keyfini aileniz ya da arkadaşlarınızla yan yana çıkarmak için de iki farklı ölçüsüyle ön plana çıkan Rattan Nest Puflar ve
Bronz Puf Sehpa sizleri bekliyor.

Dış mekanların vazgeçilmezi olan bank ve puflarla yazın son günlerinin tadını doyasıya çıkarmak için hemen tıklayın!