Aradığınız En Şık ve Özel Duvar Dekorları Cumba Selection’da!

Duvar dekorasyon ürünleri evlerimizde küçük dokunuşlarla büyük etkiler yaratan, tarzımızı yansıttığımız özel tamamlayıcılar arasında yer almakta.

Yazı ufak ufak geride bırakıp evlerimizde daha çok zaman geçirmeye başlayacağımız önümüzdeki günlerde, yaşam alanlarımızı güzelleştirecek duvar dekorasyon ürünleri de Cumba Selection’da sizleri bekliyor.

İlk ürünümüz, duvarların olmazsa olmazı olan aynalar. Birbirinden farklı ölçü ve modellere sahip Cumba Selection ve Multibrand imzalı ahşap üzeri metal kaplama aynalarla evinizin istediğiniz köşesine klasik ama şık bir dokunuş yapabileceksiniz.

Modern bir ayna tasarımı arayanlar içinse dünyaca ünlü Hollanda markası olan Eichholtz’un Boyton Ayna ve Yuvarlak Sensation Ayna’sı duvarlarınıza farklı bir tarz katacak modeller arasında.

Daha doğal bir tarz isteyenleri de tabi ki unutmadık. Onlarca farklı modele, yüzlerce farklı renk seçeneğine sahip Cumba Garage’ın plastik ip detaylı Hasır Duvar Sepetleri evlerine bohem bir tarz katmak isteyenler için özel olarak tasarlandı.

Dekorasyonun yanı sıra duvarlarında görsel bir haz arayanlar içinse farklı seçenekler yok değil. Orijinal Voyages En Photographie tablolarından Gül Desen 2’li Set tablolara, yeşil ya da turuncu renk seçeneklerine sahip doğal taşlı tablolardan 4 parçadan oluşan el yapımı ahşap duvar tablolarına kadar onlarca seçenek Cumba Selection’da.

Ethnicraft‘ın hem duvarlarınıza tablo gibi asıp hem de servislerde kullanabileceğiniz duvar tepsileri; desenleri, doku ve katmanları, geleneksel baskı ve elle sonlandırma teknikleriyle bir sanat eseri gibi duvar dekorasyonunuzda fark yaratacak.

Duvar dekorasyonun söz etmişken duvar saatlerinden bahsetmesek olmazdı. Sadece zamanı gösteren basit bir saat yerine duvarlarınıza tarz katacağınız onlarca farklı model ve boyuta sahip duvar saatleri sizleri bekliyor.

Mavi ve Yeşil Aynalı Yuvarlak saatler tam olarak bahsettiğimiz tarzı duvarlarınıza taşıyacak. Merkezindeki renkler ve bu renklerin etrafını kaplayan ayna eviniz için çok yeni bir saat tasarımı olarak dikkatleri üzerine çekecek. Daha sade ve klasik olsun ama aynı zamanda kendi içinde de tarza sahip bir saat arıyorsanız da Tic&Tac Krom Duvar Saati tam size göre!

Yaşam alanımızı çevreleyen duvarlarımıza şıklık katacak dekoratif ürünlere göz atmak için hemen tıklayın!