Yaşam Alanlarınızda Mavi Etkisi

Gökyüzünün, denizin, özgürlüğün rengi mavi…

Yaşam alanlarımıza her zaman huzur katan mavi, farklı tonlarıyla da her tarza uyum sağlayabiliyor. Mavinin farklı tonlarına ev sahipliği yapan Cumba Selection ürünleri ise yaşam alanlarınıza huzur katmak için sizleri bekliyor!

Yazın gelmesiyle şezlong sezonu da açıldı. Bazen bir deniz kenarında bazen ise evinizin balkonu ya da terasında kullandığınız şezlonglarda mavi esintileri ise bu sezona ayrı bir güzellik katıyor. Cumba Selection Mavi Şezlong ise bu anlarınızda gökyüzünü veya denizi izlerken bu güzelliklerle bütünleşmenizi sağlayacak bir tasarıma sahip. Rahat kullanımı, ayarlanabilir arka kısmıyla da Cumba Selection Mavi Şezlong her an konforunuzu düşünüyor. 

Copenhagen Sallanan Sandalye, konfor ve şıklığıyla açık hava keyfini doyasıya çıkarmanızı sağlarken mavi rengi ile yazlık evlerinize, bahçe, teras ve havuz başlarınıza çok yakışacak.

Terra Cotta Mavi Vazo ise doğallığı, mavinin huzuruyla buluşturuyor. Hammaddesi toprak olan Terra Cotta Mavi Vazo, çiçeklerinizin tam da yaşamak isteyeceği bir vazo. Farklı renklerdeki çiçeklerle yaratacağınız kontrast ile Terra Cotta Mavi Vazo evinizde kendinizi bir doğal yaşam alanda hissetmenizi sağlayacak.

6’lı Mavi Kokteyl Kadehleri ise zarif tasarımıyla mavinin inceliğini yaşatıyor. Yaz sıcaklarının vücudunuzu zorlamaya başladığı anlarda Cumba Selection 6’lı Mavi Kokteyl Kadehleri ile içeceğiniz soğuk bir içecek size sıcakları unutturacak, kendiniz kızgın kumlardan serin sulara bırakıyor gibi hissedeceksiniz.

Mavinin huzurunu ve enerjisini sağlayacak dekoratif yastık ve kırlentler de sıcak tonlarıyla yaşam alanlarınızı mevsimin ruhuna göre dekore edecek.

Çalışma anlarınıza ve eşlik etmek için sizleri bekleyen Cindy Mavi Masa Lambası ise yaşatacağı rahatlama hissiyle çok daha huzurlu şekilde çalışmanızı sağlayacak. Ferruccio Laviani tasarımı olan Cindy Mavi Masa Lambası, modern görüntüsüyle de çalışma alanlarınıza şıklık katacak bir ürün. 

Battery Mavi Masa Lambası da 8 saate kadar güç sağlayan yapısı ve kullanım kolaylığıyla ister ev içinde ister açık alanlarınızda akşamlarınıza ışıltılı katacak.

Canola Mavisi Seramik Vazo ile yaşam alanlarınıza yeni bir soluk getirebilir, Isfahan Tabaklar ile sunumlarınıza yazı getirecek şık sofralar kurabilirsiniz.

Pumo Kapaklı Kutu ise sofralarınızda çok amaçlı kullanım kolaylığıyla size sunumlarınızda rahatlık sağlayacak.

Mavinin farklı tonlarıyla yaşam alanlarınızı güzelleştirecek daha fazla ürünle tanışmak için hemen tıklayın!