Sonbaharı Cumba’nın Mobilya ve Dekoratif Seçkileri ile Karşılayın!

Sonbaharı iyiden iyiye hissetmeye başladığımız bu günlerde Cumba Selection’ın birbirinden şık mobilya ve dekoratif ürünleri ile sonbaharı kendi tarzınız ile karşılamaya hazır mısınız?

Evimizde en çok vakit geçirdiğimiz yer olan oturma odalarımıza klasik Fransız tarzına modernlik kazandıran dünya markası Mis en Demeure’ün zamansız stile sahip olan Opera Deri Koltuk ya da Rivoli Deri Koltukları ile konfor katabilir, tüm mobilyalarınızla kolayca uyum sağlayabilecek Avalon Koltuk ile de modern bir dokunuş yapabilirsiniz.

Oturma odalarımızın merkezinde olan ve ilk bakışta dikkatimizi çeken orta sehpalar için de farklı seçenekler yine Cumba Selection’da. Dünyaca ünlü Hollanda markası Eichholtz’un altın rengindeki Gold Harvey Orta Sehpalarına ve onunla aynı şıklık ve renge sahip olan Vicenza Gold Yan Sehpalarla mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz.

Sadece oturma odalarımızı değil evinizin her köşesini süsleyecek ve farklı bir hava katacak ahşap çerçeveli orijinal Voyages En Photographie Tablolarla duvarlarınıza estetik bir dokunuş yapabilirsiniz.

Duvarlarınızı süsleyecek diğer ürünlerse Cumba Garage ve Multibrand imzalı ahşap üzeri metal kaplamaya sahip Ayna Krish, Ayna Land Slide ve Ayna Plain Antique olabilir.

Tabii ki keyifli yemeklerimizin durağı olan sofralarımızı da unutmadık. %100 İtalyan üretimi olan Arianna Şampanya 75 Parça Çatal Bıçak Seti ile en keyifli yemekleriniz artık daha keyifli bir hal alırken, Carousel Yemek Tabağı ile sofralarınıza klasik Fransız stilini taşıyabilirsiniz.

Mobilyalardaki renkli ve fonksiyonel tasarımlarıyla bir ikon haline gelen Kartell’in Gastone Servis Masası Mürdüm ile de yemek servislerinizi en şık şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Vintage pirinçten olan ve geometrik şekliyle evinizde yeni bir tarz katmanızı sağlayacak Matrix Pirinç Avize yaşam alanlarımızın şıklığını daha iyi görmenizi sağlayacak ürünler arasında.

Sonbaharı karşılarken aynı zamanda evinize kullanışlı bir dokunuş yapmak istiyorsanız da farklı komodin ve şifonyer seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Sonbaharı yansıtan renkleriyle Cadenet Komodin bu ürünler arasında dikkatinizi çekebilir. Yine kahverengi tonların hakim olduğu Durham Şifonyer, ceviz kaplama gövdesi ve pirinç kaplamalarıyla hem şık hem de vintage bir dokuyu evinize taşıyacak.

Dekoratif dokunuşlar yapmak içinse yine sonbaharın tonlarında Toprak Rengi vazolar eviniz için güzel bir alternatif oluşturabilir. Farklı şekillerde ve boyutlardaki Toprak Rengi vazolar küçük ama etkili bir dokunuşla evinize yeni bir tarz katacak.

Birbirinden şık ve farklı tasarımlara sahip sandalyeler de sonbahar koleksiyonumuzun en dikkat çekici ürünleri arasında yerini almış durumda. Açık kahve tonlarındaki P/Wood Sandalye ve Q/Wood Kollu Sandalye sonbaharın gelişini evinizde hissettirecek. Farklı bir tarz arayanlar içinse Smatrik Sandalyeler bordo rengiyle doğanın canlılığını evinize taşıyacak.

Sonbaharı bambaşka ve kendinize has bir tarzla karşılayabileceğiniz dekorasyon fikirleri için hemen tıklayın!