Dekorasyonda Fransız Etkisi

Tasarım denince akla gelen ilk ülkelerden bir tanesi de Fransa. Farklı stillerin bir araya geldiği Fransız tarzını yansıtan dekorasyon ürünleri de her zaman evlerin baş köşelerinde kendilerine bu nedenle yer buluyor. Cumba Selection’ın Fransız tarzını yansıtan ürünleri de, evinizi güzelleştirmek için sizi bekliyor. 

Koleksiyonumuzun dikkat çeken ilk ürünü ise Geridon Yan Sehpa. Klasik Fransız tarzına modern dokunuşlar katan Mis en Demeure markalı Geridon Yan Sehpa, zamansız bir stile sahip. Granit’in asil duruşunu taşıyan Geridon Yan Sehpa, evinizin göz alıcı parçalarından biri haline gelecek.

Dekorasyonun en önemli parçalarından biri olan avizelerde de Fransız tarzı her zaman kendine yer bulmuştur. Cumba Selection Venise Avize de, evlerinize Fransız aydınlatmasını evinize getirecek bir tasarıma sahip. Siyah cam kristallerle süslenen Venise avize siyahın asil duruşuyla evinize masalsı bir hava katacak.

Fransız dekorasyonunun vazgeçilmez bir diğer ögesi de, evlere renkleri ve desenleriyle hayat katan vazolar. Ceremonie Mavi Vazo da, rengi ve dokusuyla Fransız etkisini evinizde en şık şekilde hissettirecek. Camın zerafeti ve Fransız estetiğinin buluştuğu Ceremonie vazo, her evi güzelleştirecek.

Hem evinizin hem de sizin güzelliğinizi yansıtacak Solitaire Oval Ayna ise klasik bir Fransız filminden fırlamış gibi. Ahşap üzerine gri ve dore eskitmeli tasarımıyla sadeliğin estetiği Solitaire Oval Ayna’da öne çıkıyor.

Fransız tarzını evinize taşıyacak daha birçok ürün için Cumba Selection koleksiyonları sizleri bekliyor!