Cumba Selection ile Bayrama Sofralarınıza Stil Katın

Sevdiklerimizle birlikte kalabalık sofralarda buluştuğumuz, mutluluğumuzun ikiye katlandığı bir bayrama daha yaklaştık. Hem damağınızı hem de gözlerinizi bayram ettirecek, sofralarınıza stil katacak ürünler ise Cumba Selection’da sizleri bekliyor!

Şık tasarımları ve kullanışlı yapılarıyla Cumba Selection bayramda tüm ziyaretçilerinizi mutlu edecek.

İlk ürünümüz Equinox’un masa, sandalye ve sehpa çeşitleri olacak. Özellikle bu sıcak havalarda bayram sofralarını dışarıya taşımak isteyenler için vazgeçilmez tercihler arasında olacak. Size aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte konforlu ferah bir bayram deneyimi yaşatacak.

Bayram sofralarını renklendirmek isteyenler içinse Kartell Masters Sandalyeler tam size göre. Sofralarınıza rengarenk bir hava katacak.

Sofralara doğal ve şık bir görünüm katacak olan Kahverengi Oval Dallı Tabak. Porselenin şıklığıyla, doğal motiflerin bir arada olduğu Kahverengi Oval Dallı Tabak, misafirlerinizi bayram sofralarının mutluluğunu yaşatacak.

2 ve 3 katlı servis stantları ise işlerinizi kolaylaştırırken aynı zamanda misafirlerinize çeşit çeşit ikramlar sunmanızı sağlayacak. Sağlam yapısıyla da servis stantları uzun yıllar kullanabileceğiniz, birlikte birçok bayram geçireceğiniz bir ürün.

Servislerden konu açılmışken yemek tabaklarından da bahsetmemek olmaz. Klasik Fransız tarzına modernlik kazandıran dünya markası Mis en Demeure’ün birbirinden renkli ve farklı modellere sahip Carousel Yemek Tabaklarına göz atmayı unutmayın.

İkramlarınızın vazgeçilmezi olan çay için ise klasik tarzdan sıkılıp yeni bir şeyler arayanlardansanız, bayramınızı renklendirecek Multicolor Çay Setleri Cumba Selection’da sizleri bekliyor. Farklı renklerdeki seçenekleriyle Multicolor Çay Setleri, misafirleriniz için de tatlı bir sürpriz olacak.

Sıcak yaz günlerinde geçireceğimiz bu bayramda misafirlerinizi serinletmenin en lezzetli yolu ise dondurmalar. Dondurma servislerinize şık bir dokunuş yapmak isterseniz de Laura Ring Kemik Dondurma Kaşığı tam aradığınız ürün. Dondurma denince akla gelen ilk ülkelerden olan İtalya’da üretilen Laura Ring Kemik Dondurma Kaşığı, dondurmaları tamamlayacak.

Evin küçük misafirleri içinse bayram şekerleri ve çikolatalarını saklayacağınız Pumo Şeffaf Kapaklı Kutu ise hem evinizi güzelleştirecek hem de küçük misafirlerinizi çok sevindirecek.

Bayram sofralarınıza stil katacak, misafirlerinize özel bir deneyim yaşatacak ürünlerle tanışmak için hemen tıklayın!