Bahçelerinize Yazı Getirecek Masa ve Sandalyeler

Yaz tam anlamıyla geldi! Yazın keyfini çıkaracağımız alanlara rahatlık katan, daha kaliteli zaman geçirmemizi sağlayan masa ve sandalyeler ise bu sezonun vazgeçilmez ürünleri arasında. Cumba Selection’ın farklı ürünlerle kendi tarzınızı yansıtmak için farklı kombinler yapabilir, şık tercihlerle yaşam alanlarınızı daha da güzelleştirebilirsiniz.

Bahçe sezonunu kaçırmadan, keyfinize rahatlık katacak Cumba Selection masa ve sandalyelerine gelin birlikte yakından inceleyelim.

Yazın kalan günlerini daha da konforlu hale getirecek ilk ürünümüz Masters’ın birbirinden renkli klasik ve bar tipi sandalyeleri. İstediğiniz rengi istediğiniz masayla dilediğiniz gibi kombinleyebilir ve yazınıza renk katabilirsiniz. Kendinizi bir beach club’da hissetmenizi sağlayacak Masters bar tipi sandalyeler size her gün tatildeymiş gibi hissettirecek bir tasarıma sahip.

Hayalinizdeki masa klasik ahşap tarzına modern dokunuşlara sahipse ve bu hayalinizle de uyumlu sandalyeler arıyorsanız Core’un masa ve sandalyeleri tam size göre. Tüm ailenizi ya da kalabalık arkadaş gruplarınızı ağırlamak için en uygun ölçülere sahip Gri Teak Masa ve kollu ya da kolsuz seçenekleriyle şık gri sandalyeler tüm yazınızı konfor içinde geçirmenizi sağlayacak.

Philippe Starck’ın Kartell için özel tasarladığı farklı renk seçeneklerine sahip Venice Sandalye’ler ile yazınıza farklı bir tarz katabilir, renklerin ahengiyle yazın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Dekorasyonda ahşaptan vazgeçmeyenler için ise Amaze Sandalye, Cumba Selection’da. Ahşap dokusuyla sizi doğanın içinde hissettirecek olan Amaze Teak Sandalye; bahçe, havuz başı ve teraslarınızda uzun yıllar size eşlik edecek bir ürün.

Ferahlamak için içeceği ile birlikte bahçede kısa bir vakit geçirmek isteyenler için Cut Bar Sandalyeleri daha keyifli vakitler sağlayacak. Günün stresini kısa zamanlarda kolaylıkla üzerinizden atmanıza yardımcı olacak.

Ludovica Roberto Palomba’nın tasarımı Be Bop sandalye ile yazınızı maksimum konforla geçirmeniz için cömert bir kavisli oturma yerine sahip. Olağanüstü ergonomik çizgileriyle ise konforun şıklıkla buluşmasını bu yaz yaşayacaksınız.

Equinox Masa ve Sandalyeler de keyifli yaz akşamlarınıza egzotik bir hava katacak.

Yaz aylarında bahçenize stil katacak, aileniz ve misafirlerinize özel bir deneyim yaşatacak ürünlerle tanışmak için hemen cumbaselection.com.tr‘ye tıklayın!