Cumba Selection’da Şezlong Sezonu Açıldı!

Yaz denince akla gelen ilk şeylerden biridir şezlong keyfi. Rahat bir şezlong, güzel bir kitap, soğuk bir içecek  ve yaz mevsimi insana çok keyifli anlar yaşatabilir.

İster sahilde, ister evinizin bahçesinde, ister terasta, isterseniz havuz başında rahat bir şezlong size günün tüm yükünü unutturmaya yeter. Şezlong keyfiniz içinse en rahat ve şık tasarımlar tabi ki Cumba Selection’da!

Riviera şezlong, konforu ve rahat kullanımıyla keyfinize keyif katacak bir şezlong. Tekerlekli tasarımıyla istediğiniz yere kolayca taşıyabileceğiniz ve UV ışıklarına dayanıklı yapısıyle Riviera şezlong uzun yıllar boyunca en huzurlu anlarınızda size eşlik edecek, keyfinizi ikiye katlayacak.

Venezia Şezlong sentetik örgü tasarımı ve dahili minderiyle keyifli havuz ve bahçe saatleri geçirmenizi sağlayacak.

Teak Cosette şezlong ise baş kısmındaki tentesi ile dikkatleri üzerine çeken bir tasarıma sahip. Gözünüzü güneşten koruyan Teak Cosette Şezlong ve polipropilen kumaşıyla da oldukça dayanıklı olan Teak Cosette Şezlong keyfinizi hiç bölmeden yazı yaşamanızı sağlayacak.

Rhodes kolsuz şezlonglar ise farklı renk seçenekleriyle göz zevkinizi katlayacak bir şezlong. Mavi, sarı ve açık gri renklere sahip olan Rhodes Kolsuz şezlonglar aynı zamanda ayarlanabilir arka bölümü ve katlamaya müsait mekanizmasıyla da oldukça kullanışlı.

Metal ayakları ve suya dayanıklı minderiyle Pure Şezlong yazlık evlerinizde eğlenceli ve keyifli saatler geçirmeniz için en güzel seçimlerden.

Ahşabın doğal görüntüsünden vazgeçemeyenler için ise Teak şezlonglar Cumba Selection’da. Katlanabilir yapısı, paslanmaz çelik ayaklarıyla ise Teak Şezlonglar oldukça dayanıklı ve kullanışlı.

Daha fazla şezlong seçeneğiyle yazınıza konfor katmak için hemen tıklayın!