Sofra Servis Aksesuarları ile Sunumlara Şık Dokunuşlar

Aile ve arkadaşlarınız için düzenlediğiniz şık yemek davetlerinizi daha da şıklaştıracak sofra servis aksesuarları Cumba Selection’da!

Hazırsanız tasarımlarıyla sizleri hayran bırakacak ve her servisin başlangıcı olan tepsilerle ürünlerimizi incelemeye başlayalım. Tasarımlarıyla ikon haline gelen Kartell’in Dune ve Piazza tepsileri seçkimizin ilk ürünleri. Kartell’in modern tarzını yansıtan bu tepsiler mutfağınızın ve servislerinizin havasını değiştirecek tarzlara sahip.

Ethnicraft’ın modern ve iç açıcı desenlere sahip Slate Curve Ahşap ya da Wabi Sabi Cam Tepsi seçeneklerini ise diğer aksesuarlarınızla kombinleyerek benzersiz kişisel bir parça oluşturarak sofralarınızı renklendirebilirsiniz.

İyi bir servisin devamında ise akıllara tabii ki servis tabakları geliyor. Cumba Selection’ın sofralarınız için özenle tasarladığı iki farklı renk ve üç boyuttan oluşan Servis Tabakları aynı zamanda kullanımda kolaylık sağlaması ve özenle hazırladığınız lezzetlerini ön plana çıkarmak için estetik ve doğal görünümlü Çelik Stand seçenekleri ile sizleri bekliyor.

Fabio Novembre’nin özel tasarımına sahip Pumo Şeffaf Kapaklı Kutu Serisi de dikkat çeken bir diğer ürünümüz. Farklı renkli sahip ve fonksiyonel olan ürünümüz hem göz zevkinize hitap edecek hem de hazırladığınız lezzetlerin tazeliğini koruyacak.

Tabii ki iyi servisler için iyi servis araçlarına ihtiyaç duyarız. Özellikle klasik tarz sevenler için %100 İtalyan üretimi ve paslanmaz çelikten yapılan Laura Ring’in birbirinden güzel Dondurma ve Çay Kaşığının yanında Pasta, Salata ve Peynir Servis Setleri bu ihtiyaçlarımızı gidermek için en iyi seçenekler arasında.

Klasik tarzdan biraz uzaklaşıp daha natürel ve farklı bir tarzı sofralarınıza taşımak istiyorsanız Cumba Selection’ın Çatal Bıçaklık’tan Tepsi’ye, Peçetelik’ten Likör Seti’ne kadar onlarca seçeneğe sahip Halatlı Servis aksesuarlarına da bakmayı unutmayın.

Sofra servis aksesuarları ile sunumlarınıza şık dokunuşlar yapmak için hemen tıklayın!