En Şık Aydınlatma Seçenekleri Cumba Selection’da!

Yaşam alanlarının kalitesini artıran ve güzelleştiren en önemli faktörlerden biri de hiç şüphesiz aydınlatma sistemleridir. Doğru bir aydınlatma sistemiyle yaşam alanları bambaşka bir havaya bürünebilir. Bu sayede de orada geçirdiğiniz zamanın kalitesi de artar. Cumba Selection’ın farklı alanlar için farklı tasarımlara sahip aydınlatma ürünleri de yaşam alanlarınızdaki kaliteyi artırmak için tasarlandı.

Tavan, yer duvar, dış mekan ve masaüstü aydınlatma gibi farklı seçeneklerin bulunduğu Cumba Selection aydınlatma koleksiyonuna gelin hep birlikte göz atalım. 

İlk ürünümüz şık bir lambader arayanlar için vazgeçilmez olacak Kabuki Lambader. Siyahın şıklığı, beyazın naturelliği ve şeffaf rengin sadeliğiyle dikkat çeken renk seçeneklerine sahip ve Kartell tasarımlarının şıklığını birleştiren Kabuki Lambader, zamansız tasarımıyla ister iş yerinizde, isterseniz de evinizde size ışıltısıyla eşlik edecek.

Kartell’in bir başka modern lambaderi ise Planet Lambader. Şeffaf ve füme renkleri ile beğeninize sunulan bu fonksiyonel ürünler, yaşam alanlarınıza göz alıcı bir tarz katacak.

Denizcilikten ilham alarak tasarlanan Eichholtz‘un Royal Master Sealight Zemin Lambası ile aydınlatma stilinize farklı bir görünüm sağlayacak, yüksekliği ayarlanabilen, tripod tabanına sahip bu son derece şık lambader ile iç mekanlarınızı aydınlatabilirsiniz.

Tavan aydınlatmalarında ihtişamlı seçenekler arıyorsanız; Louis Avize klasik tarzı yansıtan görkemli görünümü ve şıklığıyla öne çıkıyor. Kristal cam ve nikel materyal üzeri gold renge sahip Salasco Avize mekanlarınızda büyüleyici bir ambians oluşturacak. Bloom’un sarkıt ve tavan lambaları da farklı bir tarz arıyorsanız ilginizi çekecek renkli ve parlak tasarımları ile dikkat çekiyor.

Metal ve camdan üretilen Eichholtz Arcadia Avize, gazlı fenerlerden ilham alan çarpıcı detaylarıyla geçmiş zamanların yankılarını uyandırıyor.

Sarkıt kategorisinde yine Kabuki’nin Şeffaf Tavan Lambası oldukça güzel bir seçenek. Kabuki Lambaderler ile de eşsiz bir uyum yakalayacak olan şeffaf tavan lambası yaşam alanlarınıza aradığınız o şık aydınlatmayı sunacak. 

Son dönemde tasarımlarıyla öne çıkan aplikler içinse Cumba Selection’da oldukça şık seçenekler mevcut. Goodnight serisi aplikler farklı renk seçenekleri ve sadelikle modern tasarımları birleştiren çizgileriyle yaşam alanlarında yenilik arayanlar için birebir. 

Çalışma alanlarımızın vazgeçilmezi olan masa lambaları için de çalışma isteğinizi artıracak şık tasarımlar yine Cumba Selection’da!

Siyahın zarafeti ile modern tasarım dünyalarını birleştiren Tortuga Masa Lambası, nikel veya gold seçenekleriyle çalışma anlarınızda göz zevkinize oldukça hitap edecek. Yine siyahın şıklığını üzerinde taşıyan Matignon Masa Lambası da göz atmanız gereken bir seçenek. Boxter Masa Lambası da alternatif olarak düşünebileceğini oldukça şık bir ürün.

Windolf Masa Lambası, pirinç ve gold renk seçeneklerine sahip şık tasarımıyla büyüleyici bir görünüm sağlarken, yaşam alanlarınızın aurasını da yükseltiyor.

Yaz aylarının içindeyken dış mekan aydınlatmalarından da bahsetmeden olmaz. Dünyaca ünlü Unopiu’nun Aton Serisi Cumba Aydınlatma seçkileri içinde hemen göze çarpıyor. Bu modern seri, çağrıştırıcı bir aydınlatma efekti üreten gölgeliklerinin bükülmüş kanatları sayesinde tamamen büyüleyici bir tasarım sunuyor. Beyaz veya bronz renkleri bulunan Aton, dış mekan kullanımınız için ideal olan ancak iç mekanlara da mükemmel uyum sağlayan aydınlatmalardan.

Dış mekanlara mistik bir hava katan fenerler de dış mekan aydınlatmalarında en öne çıkan ürünler. Cumba Selection’da yer alan Oslo Piramit ve Bronz Ledli Fenerler de, dış mekanlarınız için vazgeçemeyeceğiniz ürünler olmaya aday. Klasik fenerlere teknolojik bir dokunuş yapan bu fenerler, dış mekanlarınızda yaşadığınız güzel anları daha da güzelleştirecek. 

Evinizin aydınlatmasına şık bir dokunuş yapmanızı sağlayacak daha birçok ürünle tanışmak için hemen tıklayın