Hasır Yatak Başlarıyla Yatak Odanıza Stil Katın

Doğanın renklerinde modern tasarımlarıyla tarzını yansıtacak yatak başlıklarıyla yatak odanızın havasını değiştirin.

Yatak başlıkları ısı yalıtım teknolojilerinin gelişmemiş olduğu dönemlerde yatak ile duvar arasında bir set oluşturarak yazın sıcaktan, kışın ise soğuktan koruyarak daha sağlıklı bir uyku deneyimi yaşamanıza yarıyordu. Günümüzde de işlevselliğinden bir şey kaybetmemiş olan bu mobilya bir tasarım öğesi ve farklı olarak hala yatak odalarımızı süslüyor.

Sade tasarımlarıyla dikkat çeken hasır yatak başlıkları tamamen bambu ağacından el işçiliğiyle üretilmiştir ve doğal renklere sahiptir. Bu yapısıyla her tarza kolayca uyum sağlayabilen, yatak odanıza hem stil hem ferahlık katacak bu başlıklar yatağınızda geçirdiğiniz zamanın keyfini belirgin bir şekilde arttıracak.

Tatil günlerimizde yatağımızda güzel bir kahvaltı etmek, sevdiğimiz diziyi uzanarak izlemek, sevdiğimiz kitapları okumak isteriz. Yatak başlıkları sizler bu aktivitelerin keyfini sürerken hem konforunuzu sağlayacak hem de yatak odanıza doğallık katacak.

Yatak başlıklarını seçkimizdeki komodinlerle de eşleştirebilirsiniz. Bu ürünlerimizde modern dokunuşlar dikkat çekiyor. Vakit kaybetmeden Cumba Selection’ın yatak odası seçkisini ziyaret edebilir ve çok özel fırsatlardan faydalanabilirsiniz.