İtalyan Markası Kartell’in En Şık Ürünleri Cumba Selection’da

Kartell en şık tasarımlarıyla evlerinizde!

Geçtiğimiz yüzyıla damgasını vuran en önemli mobilya markalarından biri de hiç kuşkusuz Kartell’dir. 1963 senesinden beri geri dönüştürülmüş plastikten, zengin renk seçenekleriyle mobilyalar üreten bu marka başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere dünyanın her yerinde ev tasarım ve mobilya tutkunlarının takipçisi olduğu, zengin tasarım öğelerine sahip bir konumda.

Kartell ürünleri ile yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayabilir ve evinizin her köşesine şaşırtıcı dokunuşlarda bulunabilirsiniz. Çeşitli ürün gruplarına sahip bu koleksiyonda oturma odalarınız için sandalyeler, sehpalar, servis masaları, tabaklar ve en şık sofralar için mumluklar bulunuyor. Çalışma ve yatak odalarınız için de düşünebileceğiniz aydınlatmalar farklı renk seçenekleriyle sizlerle.

Kullanışlı olmalarının yanında dekorasyon ürünleri çeşitlilikleriyle de dikkat çekiyor. Kutular, şeffaf aynalar, vazolar, halı ve saat seçenekleri en modern yaklaşımlarla dizayn edilmiş ürünlerden. Fenerler ve lambalar ise dış mekân aydınlatması olarak da kullanılabilir.

Modern ve konforlu taburelerden masa üstü aksesuarlarına kadar evinizin tüm ihtiyaçlarını Cumba Selection’ın Kartell seçkisinde karşılayabilirsiniz. Sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.