Ev İçi Dekorasyon ve Organizasyon Çözümleri

En şık ve kullanışlı dekoratif sepetler Cumba Selection’da!

Evlerde en sık kullanılan aksesuarlardan olan dekoratif sepetler, yaşam alanlarınızın atmosferine ve şıklığına kattıkları artistik dokunuşların yanında kullanışlılıklarıyla da vazgeçilmez birer tamamlayıcı rolü üstleniyor.

Dekoratif sepetleri dış mekanlarda oturma gruplarınızın yastıklarını, havuz kenarlarında havlularınızı muhafaza etmek için kullanabileceğiniz gibi, farklı renkleri ve doğal tonlarıyla mumluk, saksı, kahve sehpası gibi birçok şekilde değerlendirebilirsiniz.

Tasarım değerinin yanında evin içerisinde eşyalarınızı kolayca organize edebileceğiniz sepetlerimizi oturma salonunuzdaki bir masaya konumlandırarak cüzdan, anahtar, telefon şarjı, güneş gözlüğü gibi kritik eşyalarınızı muhafaza edebilirsiniz. Bir daha dışarı çıktıktan sonra “Acaba bir şey unuttum mu?” diye şüphe etmeyin.

Konsollara yerleştirdiğiniz bir sepetle kalemlerinizi, günlük notlarınızı, faturalarınızı; duş ve küvet yanlarında temiz havlularınızı; yatak odalarınızda gece kremlerinizi, parfümlerinizi ve diğer kişisel bakım ürünlerinizi tasarımdan ödün vermeden kolaylıkla organize edebilirsiniz.

Dekoratif sepetler hasır, sisal bitkisi ve muz kabukları, bambu gibi tamamen doğal malzemelerden yapılmış olup evinizin her köşesinde tasarımı tamamlayıcı bir rol oynamakta, otantik bir atmosfer taşımakta ve kullanışlı yapılarıyla gününüzü organize ederken sizlere yardımcı olmakta.

Cumba Selection’ın dekoratif sepetler sayfasını ziyaret edip %15’e varan indirimlerden faydalanmayı unutmayın.