Akdeniz Stilini Yaşam Alanlarınıza Taşıyın!

İtalya’dan İspanya’ya, Fransa’dan Türkiye’ye yüzlerce efsane tasarımcının unutulmaz işlerine ilham kaynağı olmuş Akdeniz stiline ait dekoratif ürünleri Cumba Selection yaşam alanlarınıza getiriyor.

Cumba Selection olarak Akdeniz stili denince akıllara mavi ve beyaz renklerin eşsiz uyumunun geldiğini biliyoruz. Tam da bu yüzden klasik Fransız tarzına modernlik kazandıran dünya markası Mis en Demeure’un evinize zamansız bir stil katacak Ceremonie Mavi Vazo, Cumba Selection imzalı Canola Mavisi Seramik Vazo ve Isfahan Tabak Mavi Beyaz‘a kadar bu renklerin hakim olduğu dekoratif ürünler evinize Akdeniz havasını taşıyacak.

Tabii ki bu renkler sadece dekorasyon ürünlerimiz de değil aynı zamanda Mille Koltuk Mavi-Siyah ve Cross Yan Sehpa Mavi gibi mobilya ve tamamlayıcı ürünlerimizde de kullanılarak evinize yeni bir stil katmanız için sizleri Cumba Selection’da bekliyor.

Kuzey Afrika ülkelerinin etkisiyle kızıl ve tüm toprak tonlarını da kullanabileceğiniz Akdeniz stilinin bir başka vazgeçilmezi olan toprak ve ahşap detaylara sahip dekorasyon ürünlerine hep birlikte yakından bir göz atalım. Masif gövdeli ve tekerlekli ayakları sayesinde hem iç hem de dış mekanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz Gus Servis Masası, Halatlı Tepsi ve Ahşap Şarap Soğutucu keyifli sohbetlerinize göz alıcı bir şıklık katabilir.

Aydınlatmada da ahşap severleri unutmadık. Mızar Masa Lambası ve Big Sur Sarkıt Küçük avize de evinize tarz katacak ürünlerimiz arasında yerini almış durumda.

Daha doğal bir tarz arayanlar içinse %100 Bambu ağacından, el işçiliğiyle üretilen farklı model ve boyutlardaki Yatak Başları diğer öne çıkan ürünlerimiz arasında.

Minik dokunuşlarla deniz havasını evinize getirecek dekoratif objeler içinse Cumba Selection’ın Deniz Kabuğu aksesuarlarına göz atmayı unutmayın.

Yaşam alanlarınıza Akdeniz stilini yansıtacak dekoratif ürün ve mobilyalara göz atmak için hemen tıklayın!