Oturma Grupları Cumba Selection’da

Şık ve Konforlu Oturma Grupları Cumba Selection’da!
Şimdi yaşam alanlarınızı yenileme zamanı!

Cumba Selection, sonbaharı yaşadığımız bu günlerde oturma gruplarında %15’e varan indirimlerle sizlerle. Farklı renk seçeneklerine sahip kanepeler rahatlığı ve her evin tarzına uyabilecek tasarımlarıyla bizlere eşsiz bir konfor alanı sağlıyor. Üstelik köşe kanepeleri şimdi sizin zevkinize göre tasarlıyoruz.

Elite ve Poltrana köşe kanepeler için bizimle iletişime geçerek kumaş ve boyutları evinizin tarzına ve zevkinize göre özelleştirebilirsiniz. Ayrıca Henry, Corfu, Bruce gibi kanepeler için de aynı fırsat geçerli. Bu kanepeler evinizin en rahat ve huzurlu köşesini oluşturacaktır. İster uzun bir günün ardından yorgunluğunuzu atın isterseniz sevdiklerinizle dizi maratonuna başlayın. Özellikle son günlerin en gözde dizisi Squid Game tek oturuşta izlenecek bir yapım olarak görülüyor. Gündemdeki yapımları Cumba Selection’ın modern koltuk, kanepe ve köşe kanepe modelleriyle, konforla takip edebilir, dilerseniz sevdiklerinizi keyifli sohbetler eşliğinde ağırlayabilirsiniz.

Cumba Selection’ın oturma odası kategorisinde dikkati çeken bir diğer ürün grubu da tekli koltuklar. Farklı konseptlerle dekorasyonlarınızı tamamlayarak kullanma avantajına sahip olacağınız tekli koltukları ister evlerinizde ister iş yerlerinizde değerlendirebilirsiniz. Sütlü kahve, bej tonlarının ağırlıkta olduğu bu ürünlere hasır ve deri tekli koltuklar şık birer alternatif oluşturuyor. Dikkat çeken bir diğer ürün ise Kartell Mademoiselle koltuk. Renkli ve fonksiyonel tasarımıyla diğerlerinden ayrışıyor ve güçlü bir estetik nüans olarak oturma alanlarınızda yerini alıyor. Akşam yemekleri için masalarınızla eşleştirebileceğiniz tekli koltukları aynı zamanda çalışma alanlarınızda toplantılarınızı gerçekleştirmek için de kullanabilirsiniz. Ayrıca rahat tasarımları ile uzun süren mesailerde sırtınız ağrımadan çalışmalarınızı tekli koltuk seçenekleri ile sürdürebilirsiniz.

Sizler de çok geçmeden Cumba Selection’ ın Koltuk, Kanepe ve Köşe Kanepe kategorisini ziyaret edip %15’e varan özel indirimlerden faydalanın.