Babalar Günü İçin En Özel Hediyeler Cumba Selection’da!

İlk oyun arkadaşımız, hayattaki en büyük destekçilerimiz, bir sözleriyle içimizi sımsıcak yapan babalarımız kalplerimizde her zaman çok özel bir yere sahip. Onları mutlu etmek ise bizler için bambaşka bir mutluluk. Bu Babalar Günü’nde babanıza hem şık hem de konforlu hediyeler etmek isterseniz de en özel seçenekler Cumba Selection’da!

En çok zaman geçirdikleri çalışma alanlarını güzelleştirmek babalarınızı çok mutlu edebilir. Bunun için de Jawa Çalışma Masası oldukça şık bir seçenek. Ahşap gövdesi ve deri kaplı yüzeyleriyle Jawa Çalışma Masası, tasarımıyla babanızı çok mutlu edecek. 

Jawa Çalışma Masası’nın şıklığını rahatlığıyla tamamlayacak Avalon Koltuk ise siyah metal ayakları ve antrasit kumaşıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Her ortama uyum sağlayabilecek Avalon Koltuk babanızın rahat etmesi için tasarlandı.

Dekoratif ürünlerle babanızın hayatına küçük dokunuşlar yapmak istiyorsanız da farklı seçenekler Cumba Selection’da!

Bond Tavla oyun tutkunu babalar için gerçek deriden tasarlanan oldukça şık bir tavla seti olarak babanızı mutlu edecek bir hediye.

Porthole Masa Saati, babanızın her baktığında sizi hatırlayacağı zamanı birlikte durdurucağınız bir hediye alternatif. Gümüş tonların ve siyahın uyumunun ön plana çıktığı Porthole Masa Saati, babanızın uzun yıllar boyunca zevkle kullanabileceği bir saat.

Porthole Masa Saati’nin şıklığını tamamlayacak Parmentyer Nikel Zarflık’la babanızın masasına ayrı bir güzellik katabilirsiniz.

Hediye seçimlerinizi içki aksesuarları ise Segovia Şarap Soğutucu ve Nikel İkili Şişe Soğutucu şık birer Babalar Günü armağanı olabilir. Teras veya bahçelerde kurulan güzel sofralar için babanızın hatırlayıcı bir hediye istiyorsanız Mavi Halatlı Şarap Soğutucu iyi bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

Babanızın ofisi için bir armağan düşünüyorsanız Çift Taraflı Vazolar farklı boyutları ile ön planda değerlendirilebilir. Antik Nikel Masa Lambası ise şıklığıyla ofise farklı bir hava getirecek.

Voyages Tablo seçenekleri de ofisinin duvarlarında babanıza sizi anımsatacak en güzel hediyelerden biri olacak.

Tekne merakı olan babalar için, Navy Tekne Kırlent Serisi bu anlamlı günde şık bir hediye olmasıyla beraber yaz boyu teknede rahatlığıyla deniz gezilerine konfor getirecek.

Tarzına dikkat eden bir babanız varsa, ona yardımcı olmak için hediye edeceğiniz bir ayna da Babalar Günü’nde onu çok mutlu edebilir. Chatou Ayna ise bu konudaki en iyi seçeneklerinizden biri olmaya aday. Sade tasarımıyla Chatou Ayna babanızın istediği yere koyarak kolaylıkla kullanabileceği bir ürün.

Çalışma odalarının vazgeçilmezi kitaplıklar ise babalarımızın en sevdiği tasarım öğelerinden bir tanesi. Burgundy Kitaplık da kitap kurdu babaların çok seveceği bir görünüme sahip. Ahşap üzerine bej eskitmeyle tasarlanan Burgundy Kitaplık babanızı kitaplarıyla birlikte bir zaman yolculuğuna çıkaracak.

Babalarınızı mutlu edecek en özel Babalar Günü hediyeleri için hemen tıklayın!