Dış Mekan Mobilyaları ile Keyifli Yaz Akşamları

Yazın iyiden iyiye kendini göstermeye başladığı bugünlerde, güzel havaların tadını doyasıya çıkaracağımız balkon ve teraslarımızın da dekorasyonunu gözden geçirmeye başladık. Yaza yenilenerek girmeniz ve dış mekanlarınızın konforunu artırmanız içinse Cumba Selection dış mekan mobilyaları her zaman yanınızda. Farklı seçenekler, göz alıcı tasarımlar ve konforlu ürünler ile yaza merhaba demeye hazır mısınız?

Yaza konfor katacak ilk ürünümüz Shape İkili Sağ Köşe Kanepe. Kahverengi güneşe ve suya dayanıklı kumaşıyla Shape İkili Sağ Köşe Kanepe, gönül rahatlığıyla açık alanlarınız için tercih edebileceğiniz bir ürün. Rahatlığıyla da sizi mutlu edecek Shape İkili Sağ Köşe Kanepe, Shape Daybed ve Shape Puf ile bir araya geldiğindeyse tüm yazınızı konfor içinde geçirmenizi sağlayacak.

La Mer İkili Kanepe ise dış mekanlarınıza örgü şeklindeki tasarımıyla dış mekanlarınıza doğal bir hava katacak. Alüminyum ayakları sayesinde de oldukça sağlam olan La Mer İkili Kanepe, uzun yıllar sizlerle birlikte olacak. Rahatlığıyla da yerinizden hiç kalkmayı istemeyeceksiniz.

Dış mekanlarınız için yüksek sırtlı konforlu oturuma ve şık tasarıma sahip Kingston Serisi de Cumba’da alternatifleriniz arasında yer alıyor.

Kingston Mocca Serisi ise yüksek oturma konforu sunan ve hava koşullarına karşı oldukça dayanıklı yapısıyla göz alıcı bir görünüme sahip.

Bahçe ve teraslarınızda keyifli yaz akşamlarınız için Venezia Koleksiyonu’nun Üçlü Kanepe ve Tekli Koltuk modelleri de dikkat çekici ürünler olarak beğeninize sunuluyor.

Rattan Lee Koltuk ise beyazın huzurunu dışı mekanlarınıza taşıyacak bir tekli koltuk.

Yazın sıcak günlerinde soğuk içeceğinizi alıp biraz nefeslenmek istediğinizde, huzurunuza huzur katacak Rattan Lee Koltuk dinlenme anlarınızın vazgeçilmezi olacak.

Rattan Tekli Koltuk ve Rattan Beyaz Koltuk da Rattan Lee Koltuk’a alternatif olabilecek, rahat edeceğiniz ve keyifli sohbetlerinize eşlik edecek seçeneklerden.

Conic Koleksiyonu, dış mekanda güneşe ve suya dayanıklı kolay kuruyabilen Sunbrella kumaşıyla açık hava keyfinize stil katacak.

Kayın ağacından üretilen Monte Carlo Koltuk, keyfin öne çıktığı özgün tasarımı ile ferah bir dokunuş katmayı vadediyor.

Equinox Üçlü Kanepe ise ahşap tasarımın öne çıktığı ve bu sayede dış mekanınızı doğal bir yaşam alanı gibi gösterecek. Geniş aile ve arkadaş buluşmalarında dış mekanlarınızın kapasitesini de artıracak Equinox Üçlü Kanepe buluşmalarınızın daha keyifli geçmesini sağlayacak.

Biarritz Koleksiyonu’nda yer alan Club Koltuk, İkili Kanepe ve Üçlü Kanepe de açık havada keyif yapmanızı sağlayacak estetiği ve konforuyla ön plana çıkıyor.

Tamamen el işçiliğiyle, teak ağacından üretilen Amaze Serisi’ne yer alan Amaze Kanepe ve Amaze Lounge Koltuk, yaz akşamlarınızda dinlenme keyfinize katlayacak.

Fıçı Puflar ise dış mekanlarınıza hem şık bir dokunuş hem de işlevsellik katacak. İsterseniz bir sehpa, isterseniz de oturak olarak kullanabileceğiniz Fıçı Puflar farklı renk seçenekleri ve örgülü doğal görünümüyle dış mekanlarınızı oldukça güzelleştirecek.

Dış mekanlarınıza konfor ve şıklık katacak daha fazla mobilya seçeneği için tıklayın!