Kış Bahçesi Dekorasyon Önerileri Cumba Selection’da!

Havaların soğumasıyla birlikte evlerimizde daha fazla vakit geçirmeye başladık. Ancak havaların soğuması demek yalnızca kapalı mekanlarda vakit geçireceğimiz anlamına da gelmiyor. Eğer evinizin müstakil bir alanı veya uygun büyüklükteki balkon veya terası varsa her mevsime uygun konforlu alanlar yaratmak elinizde!

Kış aylarının vazgeçilmezi olan kış bahçeleri de bu konfor alanlarının başında geliyor. Kış bahçelerinizi kişisel zevklerinize hitap edecek şekilde dekore ederek huzurlu vakit geçirebileceğiniz muhteşem bir alana sahip olabilirsiniz. Gelin, kış aylarının vazgeçilmezi olan kış bahçeleri hakkında sizler için hazırladığımız önerilere birlikte göz atalım.

Kış bahçelerinin tarzını belirleyen en önemli detayların başında mobilyalar, mobilya denildiğinde de aklımıza ilk koltuk ve sandalyeler geliyor. Kış bahçelerinde klasik tarzdan uzaklaşmak istemeyenler için Jeef Koltuk en konforlu seçenekler arasında yer alıyor. Modern ve sıcak tarza sahip Monte Carlo Koltuk ile kış bahçenize içinizi ısıtacak bir dokunuş yapabilirsiniz. Bohem ve yaratıcı bir stil arayanlar için de Cruz Lazy Koltuk Naturel bohem ve farklı bir tasarım arayanlar için öncelikli ürünler arasında yer alıyor.

Konforlu koltuklarda keyif yapmanızı sağlayacak diğer bir ürün grubu ise sehpalar. Geniş bir kış bahçesine sahipseniz modern ve zamansız ürünler denilince aklımıza ilk gelen markalardan Ethnicraft’ın Luna Sehpa Siyah sehpasıyla bahçenize şık bir ekleme yapabilirsiniz. Cumba Selection Sehpa Rengo 2’li Antik Bronz ile de daha fonksiyonel bir sehpa seçeceğine sahip olabilirsiniz.

Daha ufak alana sahip olanlar için de Geometric Yan Sehpa Meşe ve Yan Sehpa Naturel kış bahçelerinize şık bir hava katacak ürün seçenekleri arasında.

Akşam yemekleri için de kullandığımız kış bahçeleri, doğru masa ve sandalye seçimleriyle keyifli ve özel alanlara dönüşebilir. Bend Yemek Masası ile Masters Sandalye Siyah birbirleriyle uyumlu ve özellikle de modern bir estetiğe sahip tasarımlar arayanların ilk tercihlerinden olacak. Daha doğal bir tasarım sevenler için de Mikado Dikdörtgen Yemek Masası ve Facette Yemek Sandalyesi kış bahçelerinizde sıcak bir hava yaratacak.

Kışın gelmesi ve havaların da erken kararmasından dolayı kış bahçelerinin ortak problemi olan aydınlatma sorununu da Cumba Selection ile en şık şekilde çözebilirsiniz. Bu çözümlerden ilki duvarlarınıza şıklık katacak dünyaca ünlü Hollanda markası Eichholtz‘un klasik tarzdaki Primo Küçük Aplikleri olacak. Daha loş ve sıcak bir ışık arayanlar için de Cumba Selection’ın özel tasarımlarından olan Plato Duvar Aydınlatması 3 farklı boyut seçeneğiyle Cumba Selection’da sizleri bekliyor.

Birinci sınıf estetiğe sahip, büyüleyici alev oyunu ve sofistike işlevsellik sunan dekoratif cam silindire sahip Cumba Garage imzalı Spin Bahçe Feneri‘nin 3 farklı renk ve iki boyuttan oluşan seçenekleriyle doğal bir ışığa sahip olmanızı sağlayacak.

Ethnicraft’ın N701 Koleksiyonu ve Peacock Koltuk kış bahçelerinize konfor katacak alternatiflerin başında geliyor.

Kış bahçelerinin olmazsa olmazı minik peyzaj unsurlarının başında gelen saksı ve çiçeklikleri de unutmadık. Terracotta’dan (Pişmiş Toprak) yapılan Çiçeklik Harris pembe, koyu pembe ve yeşil renk seçenekleriyle sıcak bir hava katarken heykel tasarımındaki dekoratif Gümüş Renk Saksı ile de masalarınızı süsleyebilirsiniz.

Kış bahçelerinize şıklık ve yeni bir hava katacak dekorasyon önerileri için hemen tıklayın!