Antrelere Şık Dokunuşlar Cumba Selection’da!

İlk izlenim her zaman oldukça önemlidir. Girdiğimiz bir mekana dair edindiğimiz ilk izlenim oraya dair duygularımızı da şekillendirmeye başlar. Şık ürünler, incelikli düşünülmüş bir tasarımla dekore edilen alanlar bizi hemen içine alır. Evlerimizin antreleri de bu nedenle oldukça önem taşımaktadır. Günün yorgunluğuyla evimize döndüğümüz an bizi karşılayacak, kendi zevklerimize uygun döşediğimiz bir antre bize eve geldiğimizi hissettirir. Günün yorgunluğunun kapının dışında kalmasını sağlar. 

Cumba Selection’ın Antrelerinize özel seçimleri de size tam bu duyguyu yaşatacak ürünlere sahip.

Dresuarlardan şifonyerlere, dekoretif objelerden çerçevelere birçok seçenek Cumba Selection Antre koleksiyonunda!

Antre koleksiyonun dikkat çeken ilk üyesi Jawa Konsollar. Demir çerçevesi ve oluklu sacdan yapılan şık tasarımı ile Jawa Konsollar, evinize girdiğiniz an göz zevkinizi tavana çıkartacak bir yapıya sahip. Ayrıca 6 küçük, 3 büyük çekmecesiyle de oldukça kullanışlı. 

Rousillon Dresuar ise sade ve şık tasarımıyla antrenizi bir rahatlama alanına dönüşterecek. Beyaz ahşap yapısıyla kapınızı açtığınız an beyazın saflığı ve güzelliğini size yansıtacak olan Rousillon Dresuar çift raflı yapısıyla da farklı dekoratif objeler kullanarak evinizi daha da güzelleştirmenizi sağlayacak.

Konsollar ve dresuarlarınızı tamamlayacak dekoratif objeler de tabi ki Cumba Selection’da!

Purgare Büyük Mumluk, şık tasarımı ve farklı boyutlardaki mumları kullanabileceğiniz bir yapıya sahip. Modunuza göre içine koyacağınız farklı renkler ve desenlerdeki mumlarla antrenizi daha da güzelleştirmek Purgare Büyük Mumluk ile çok kolay!

Evinize girdiğiniz an sevdiklerinizin fotoğraflarını görüp mutlu olmak istiyorsanız da Kahverengi Deri Resim Çerçevesi tam size göre. Sevdiklerinizin fotoğraflarına çok yakışacak bir tasarıma sahip olan Kahverengi Deri Resim Çerçevesi, evinizden çıkarken de girerken de sevdiklerinizi hep yanınızda hissettirecek. 

Antrenizi güzelleştirecek daha birçok konsol, dresuar ve dekoratif objeyle tanışmak için hemen tıklayın!