Dış Mekan Sehpaları, Yaz Yaklaşırken Konforu da Beraberinde Getiriyor!

Yaz yaklaşırken güzel bahar havalarının tadı hiç şüphesiz açık alanlarda yaşanıyor. Zorlu geçen bir kışın ardından bu günleri çok özlemiştik. Sevdiklerimizle doyasıya açık havanın tadını çıkaracağımız, gönlümüzce yiyip içeceğimiz bugünlerde Cumba Selection yan sehpalar keyfinize keyif, konforunuza konfor katacak.

Yaza yaklaştığımız zamanlarda güzel havaların keyfini çıkaracağımız Cumba Selection yan sehpalara, gelin hep birlikte yakında bakalım.

Venezia Sehpa geniş kullanım alanıyla dikkatlerini üzerine çeken bir yan sehpa. Kahverengi tonları bahçelerle bir bütünlük sağlayan Venezia Sehpa, cam tablasıyla da doğal görünümü destekliyor. Farklı boyları ve örgü motifiyle de farklı bahçelerde mutluluğunuza ortak olmayı bekleyen Venezia Sehpa, kalabalık buluşmalarınız için birebir.

Ahşap dokusundan vazgeçemeyenler içinse Equinox Sehpalar, Cumba Selection’da. Equinox Sehpa çeşitleri de geniş kullanım alanıyla bahçelerin ve terasların vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Kış döneminde de iç mekanlarda kullanılabilecek olan Equinox Sehpalar her dekorasyon tarzına uyum sağlayacak bir tasarıma sahip.

Üst tablasını çıkarıp tepsi olarak kullanabileceğiniz On The Move Yan Sehpa fonksiyonel özelliğiyle açık alanlarınızda tercih edebileceğiniz ürünlerden.

Luna Yan Sehpa ise daha küçük alanlarda konforunuzu artırmak için tasarlandı. Beyaz rengiyle baharda havanızı ferahlatacak olan Luna Sehpa, kullanım kolaylığı da sizi oldukça rahatlatacak. Aynı zamanda üst kısmının da bir tepsi gibi yerinden çıkan tasarımıyla servislerinizde de işlerinizi kolaylaştıracak.

Kartell’in Bubble Çinko Yan Sehpa‘da bahçe veya teraslarınızda Bubble Koltuk Serisi’nin yanında keyifle kullanabileceğiniz bir başka alternatif.

Farklı bir tasarım arayanlar için ise Beton Yuvarlak Sehpalar dikkat çeken bir tasarıma sahip. Bahçelerinizin doğal bir parçası olarak görünecek Beton Yuvarlak Sehpalar, saksılarınızdaki rengarenk çiçeklerinize ev sahipliği yaparak dış mekanlarınızı daha da güzelleştirecek.

Her kullanıma her dekorasyona her açık alana uygun farklı sehpa alternatiflerini incelemek için hemen tıklayın!