Yaşam Alanlarımızın Tamamlayıcıları Dekoratif Objeler

Dekoratif objeler, yaşam alanlarımıza küçük dokunuşlarla büyük etkiler yaratan, tarzımızı yansıttığımız tamamlayıcılar arasında.

Evlerimize yeni bir ruh katacağımız ve bizleri mutlu edecek bir atmosfer yaratacağımız dekoratif objeler ise Cumba Selection’da olanca şıklıklarıyla sizleri bekliyor.

Cumba Selection’ın sizler için hazırladığı dekoratif objeler seçkisinin ilk ürünü Medıcıs Dekoratif Şişe, klasik Fransız tarzına modernlik kazandıran dünya markası Mis en Demeure’un zamansız bir tasarımı. Şık duruşu ve her ortama uyum sağlayacak tarzıyla Medıcıs Dekoratif Şişe uzun yıllar evinizi güzelleştirecek.

Cam, seramik, ahşap gibi birçok malzemeden üretilmiş kuş, balık, at ve köpek figürlü biblolar salon ve bahçelerinizdeki yaşam alanlarınızın çehresini değiştirecek dekoratif ürünlerden.

Buda heykeli, Bouble Dekoratif Küre ve Eichholtz’un Küçük Okyanus taşı ile evinizin boş köşeleri eşsiz ürünlerle buluşacak. Kendi tarzınıza göre seçeceğiniz bu ürünlerle, evinizin her noktasında baktığınızda mutluluk duyacağınız alanlar oluşacak.

Evinde kültürel notalar barındıran objeler kullanmak isteyenler için Asya esintileri taşıyan bambu kulplu şemsiyeler, farklı renk seçenekleri ve püskül ile kalp detaylarıyla evinizin atmosferini değiştirecek dekoratif objeler arasında.

Ön plana çıkarmak ya da muhafaza etmek istediğimiz ürünler içinse hem dekoratif hem de kullanışlı olan cam stand, fanus ve teşhir ünitelerine göz atabilirsiniz. Farklı seçenekleriyle Cumba Selection’da yer alan cam stand, fanus ve teşhir ünitelerinden eviniz için mutlaka beğendiğiniz bir şeyi bulacaksınız.

Evinize estetik katmak için oldukça şık alternatifler arasında yer alan Dekoratif Armutlar farklı ölçülerde yaşam alanlarınıza modern bir dokunuşi sağlayacak.

Shell Dekoratif Kase sehpa ve masalarınızda şık görüntü elde etmek isteyenler için ideal. Uzun Seramik Kaseler ise stilinizi yansıtacak dekoratif ürünler arasında yer alıyor.

Çelik Bazalı Dekoratif Kase alanlarınız için modern ve şık bir görünüm sunuyor.

Dekorasyonun yanında evinizi loş bir ışıkla aydınlatmak isterseniz Ficonstone Yağ Lambası 3 farklı boyutu ile evinizin karanlık köşelerini aydınlatmak için sizi bekliyor. Sakin bir gece geçirmek istediğiniz anda en büyük yardımcınız olacak Ficonstone Yağ Lambası, ruhunuzu dinlendirmek için birebir.

Evinizin atmosferini değiştirip şıklık katacak dekoratif ürünlere göz atmak için hemen tıklayın!